Ünlü CEO: Bitcoin’e 25 Milyar Dolarlık Kurumsal Yatırım Geliyor!

bitcoin 18 1132x670 1
bitcoin 18 1132x670 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Stone Ridge Asset Management’ın Kurucusu ve CEO’su Ross Stevens, NYDIG aracılığıyla yıl sonuna kadar Bitcoin alanına 25 milyar dolar geleceğinden emin olduğunu söyledi.

MicroStrategy’den Michael Saylor ile yaptığı konuşmada, “emir defteri yeni elime geçti, tahmin etmiyorum, neler olduğunu görüyorum,” dedi.

Stevens, NYDIG’in ilk milyara ulaşmasının 1.200 gün sürdüğünü söyledi. Son bir milyar, sadece altı gün sürdü. Burada Stevens, NYDIG’nin kripto fonlarına atıfta bulunuyor.

Stone Ridge CEO’su, şu anda 6 milyar dolarlık Bitcoin’leri olduğunu açıkladı. “Bu varlık sınıfının öncülüğünü yapıyoruz,” dedi ve geçen yıl 25 kurumsal müşterileri olduğunu açıkladı. Ardından “Bugün 280 kurumsal müşterimiz var,” ifadelerini kullandı.

İlk röportajında Stevens “her tür kurum Bitcoin’i benimsiyor: kamu şirketleri, özel şirketler, riskten korunma fonları, özel sermaye fonları, kredi fonları” dedi.

CEO: Birçok şirketin Bitcoin yatırımı var

Dünyanın en muhafazakâr ama aynı zamanda en sofistike, en dikkatli yatıırmcıları Bitcoin’i benimsiyor diye de ekledi:

“Triple A ve double A hayat sigortası şirketleri, double A PNC sigorta şirketleri bugün NYDIG aracılığıyla 500 milyon dolardan fazla Bitcoin yatırımı yapmış durumda. Daha yeni başladıklarına eminim.”

Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere Mass Mutual, Aralık ayında 100 milyon dolarlık Bitcoin satın aldı. Stone Ridge CEO’sunun başka hangi sigorta şirketlerinden bahsettiği belirsizliğini koruyor. Sigorta şirketleri trilyonlarca dolar tutarken, Stevens artık ayda 75 kurumun alana girebileceğini iddia ediyor. Kendisi şu ifadeleri kullandı:

“Bu kurumlar Bitcoin sahibi olmaktan daha fazlasını istiyor. Amerikalılar, bir yıl içinde gelirlerinin bir kısmını Bitcoin olarak ödeyebilecekler. Amerikalılar maaşlarının bir kısmını Bitcoin olarak alabilecekler.”

Stevens, özellikle aile ofislerinin Bitcoin’i benimsediğini ve 6 milyar doların 2 milyar dolarının aile ofislerinden geldiğini açıkladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

Ünlü CEO: Bitcoin’e 25 Milyar Dolarlık Kurumsal Yatırım Geliyor!