Binance’de Tahtayı Fırlayarak Açan Amp (AMP) Nedir?

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler!
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Bitcoin borsası Binance, geçtiğimiz günlerde Amp (AMP)’yi listeledi. Borsa listelemesinin ardından kripto para fiyatı sert yükseldi. Bu durum Amp (AMP) nedir? sorusunu manşete taşıdı ve projeye yönelik yatırımcı merakını arttırdı. Kriptokoin.com olarak Amp (AMP) nedir? sorusuna sizler için yanıt aradık, birlikte projeyi inceleyelim…

Binance’e giren Amp (AMP) nedir?

AMP, Flexa ödeme ağındaki yerel teminat tokenidir. Flexa, işletmelerin kripto ödemelerini kabul etmesini kolaylaştıran bir kripto para ödeme ağıdır. Amp (AMP) temel olarak “Flexa Ağındaki ödemeleri teminat altına almayı, onları anında ve güvenli hale getirmeyi” amaçlayan bir Ethereum tokeni olarakta belirtilebilir. 

Onaylanmamış veya uzun işlem süreleri nedeniyle bir BTC veya ETH ödemesi başarısız olursa, satıcı ödemeyi fiat olarak alırken, potansiyel olarak her iki tarafa da daha fazla güvence sağlayarak Amp teminatı kayıpları karşılamak için tasfiye edilebilir. Proje kendi sayfasında Amp’yi, her türlü değer aktarımı için doğrulanabilir ve anında güvenceler sunan yeni dijital teminat tokeni olarak adlandırmaktadır.

Amp (AMP)’in tarihçesi ve projeye genel bakış

Amp, özellikle güvenlik ve geri döndürülemezliğe öncelik veren kullanım durumları için hızlı ve verimli değer aktarımını kolaylaştırmak için tasarlanmış bir dijital teminat tokenidir. Teminat olarak Amp, onaylanmadan kaldığı sürece herhangi bir aktarımın değerini garanti eder. Bu, saniyelerden saatlere, hatta günlere kadar sürebilen bir işlemdir. Teminat olarak kullanılan AMP tokenleri, genellikle belirli bir transfer için fikir birliği sağlandığında serbest bırakılır ve bu da onları başka bir transferi teminat altına almak için kullanılabilir hale getirir.

Transfer için uzlaşma sağlanamaması durumunda, Amp teminatı bunun yerine kayıpları karşılamak için tasfiye edilebilir. Amp, bekleyen veya gelecekteki değer aktarımı için anında, doğrulanabilir güvenceler sağlar, böylece aktarıma bağlı herhangi bir işlem gecikmeden devam edebilir. Bir ödeme ağı olan Flexa, Amp’in özelliklerinin teminat tokeni olarak ilk kullanım durumudur. Flexa, ABD ve Kanada’da 40.000’den fazla işyeri lokasyonunun ödemelerini teminatlandırmak için Amp kullanan bir teminat yöneticisidir. Kullanıcılar, işletme ücretleriyle finanse edilen ödüller karşılığında Amp’i paylaştırır.

İndikatör, Bu Altcoin İçin Alarm Veriyor!

İşte kripto para yatırımcılarının AMP hakkında bilmesi gereken her şey

  • Kripto yatırımcılarının bilmesi gereken ilk şey, AMP’nin Ethereum tabanlı bir token olduğudur.
  • Flexa Ağı kullanılarak yapılan ödemeler için teminat görevi görür.
  • Bu, ödemenin çok uzun sürmesi veya başarısız olması durumunda, masrafları karşılamak için Amp teminatının tasfiye edilebileceği anlamına gelir.
  • Bu, satıcının hala ödeme aldığı ve kripto kullanan hem alıcılar hem de satıcılar için ekstra güvenlik sağladığı anlamına gelir.
  • Amp, bunun çok çeşitli işlem türlerini kapsamasına izin vermesiyle övünür.
  • Buna “dijital ödemeler, itibari para birimi değişimi, kredi dağıtımları, mülk satışları ve daha fazlası” dahildir.
  • Oynaklık riskini azaltmak için sabit bir AMP tokeni kaynağı vardır.
  • Amp, hizmetlerinden yararlanan çok çeşitli şirketlerle halihazırda çalışmaktadır.
  • Bunların arasında Flexa, CoinGekco, Gemini, Sushi, Uniswap ve diğerleri var.

AMP için kaç onay gerekiyor?

AMP, 35 ağ onayı gerektirir. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Binance’de Tahtayı Fırlayarak Açan Amp (AMP) Nedir?