Ripple ve SEC’in ön duruşması bugün, Türkiye saati ile 18.00’de başladı. Davada taraflar, çeşitli konular hakkında bilgi sundu. Ripple ve SEC arasındaki duruşma, telefon üzerinden konferans görüşmesi olarak gerçekleştirildi.
Ripple yönetimi, duruşma sırasında, XRP’yi listelemek isteyen bir kripto para borsasının 2019 yılında kripto para biriminin durumunu öğrenmek adına SEC ile toplantı yaptığını öne sürdü. Ripple, SEC’in, bu borsaya, XRP’yi menkul kıymet olarak tanıdıklarını bildirmediğini söyledi.
Aynı durumu, Jesse Hynes da vurguladı:
“Ripple/SEC duruşmasındaki en büyük haber, davalıların SEC’in 2019’da ve öncesinde, birçok piyasa aktörü ve borsası ile XRP hakkında görüşmeler yapması ve XRP’nin bir menkul kıymet olduğunu söylememesi konusunda kanıtlarının olmasıydı.”
Yazım sırasında XRP fiyatı 0.56 dolardan işlem görüyor. Kripto para birimi 16:00 civarında 0.60 dolar seviyelerine kadar yükselmişti. Ön duruşmadan gelen bu haberlerin ışığında, kripto para biriminin fiyatında henüz kritik bir değişim gözlemlenmedi.
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!