Muhteşem Altılı: Bu 6 Altcoin Patlayarak Devleri Geçti!

analysis graph 960x537 2
analysis graph 960x537 2
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yedi gün içerisinde 33.655 dolarlık düşük seviyelerden toparlanan ve neredeyse 42.000 dolara dayanan ve son 24 saatte yüzde 4.9 oranında yükselen Bitcoin, kripto para piyasasındaki olumlu havanın yayılmasının en önemli sebeplerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Kripto para piyasasının toplam değeri, 1.67 trilyon dolar civarına yükseldi. Bu sırada altcoin fiyatları da değer kazandı. İşte 24 saatlik ölçekte en çok yükselen coin’ler…

En çok değer kazanan altcoin RUNE oldu

CoinMarketCap verilerine bakıldığında, 24 saatlik ölçekte yüzde 20.8 oranında değer kazanan THORChain (RUNE), en çok yükselenler listesinin başında geliyor. Kriptokoin.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere THORChain ağı, geçtiğimiz haftalarda iki kez saldırıya uğramıştı. Coin’in 7 günde yüzde 72.9 oranında yükseldiği de göz önüne alındığında, kullanıcılar RUNE’dan vazgeçmemiş gibi görünüyor. RUNE, yazım sırasında 6.50 dolardan el değiştiriyor.

Bir günde en çok yükselenler listesinde ikincilik, Flow’a (FLOW) gitmiş gibi görünüyor. En büyük kripto para borsalarından biri olan Binance tarafından dün listelenip değer açısından ani bir artış yaşayan coin, yüzde 18.2’lik yükselişle bu performansını bugüne de taşımış durumda. Flow ağı, yakın zamanda NFT pazarı MyNFT’nin beta sürümüne ev sahipliği yaptığını açıkladı. Ayrıca, en büyük ikinci stablecoin olan USDC’nin Flow ağına geleceği de duyuruldu.

Nesnelerin İnterneti (IoT) cihazları için merkezi olmayan ve Blockchain ile çalışan bir ağ olan Helium’un HNT’si, yüzde 15.9 oranında yükseliş yaşadı. Helium ekibi, dün, IoT cihazlarının Helium ağına entegrasyonunu sağlayan Console 2.0’ın lansmanını duyurmuştu. Coin’in fiyatının da, duyurunun ardından ivme kazandığı gözlemleniyor.

Stacks, Ravencoin ve Chainlink de yükseliş yaşadı

En çok yükselen coin’ler olan RUNE, FLOW ve HNT’nin yanı sıra Stacks (STX), Helium ile benzer oranda kazançlar kaydetti. Stacks ve en çok yükselen altıncı altcoin olan Chainlink’in (LINK) sebebiyle yükselmiş olabilir. Geçtiğimiz günlerde teknoloji geliştirme şirketi Tintash, Chainlink oracle’larını Stacks akıllı sözleşme platformuna yerel olarak entegre etmek için bir Chainlink topluluk hibesini almaya hak kazandı. STX yüzde 15.87, LINK ise yüzde 9.7’lik değer kazandı. Chainlink; Crypto.com’un yeni blockchain platformu Cronos, iBetYou, Autoshark, yAxis, NFT pazarı OpenBiSea gibi platformların oracle, Verifiable Random Function (VRF) gibi hizmetlerini entegre etmesiyle yükseliş yaşamış olabilir.

Ravencoin (RVN) ise yüzde 10.35’lik bir değer elde etti ve 0.068 dolara kadar çıktı. Raven projesi, geçtiğimiz günlerde, 2013’ten beri kripto ve dijital para birimi odaklı ticaret platformlarını başlatmak için regülatörler tarafından onaylanmış yazılım Alpha Point tarafından entegre edildi. Ayrıca şarap şirketi Vinsent ve akıllı parmak izi hizmeti sunan Laava, şarapların Ravencoin Blockchain’inde güvenli bir şekilde kaydedilmesi için kurdukları ortaklıklarını duyurmuştu.

https://twitter.com/leon_texas/status/1420770254918139915

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Muhteşem Altılı: Bu 6 Altcoin Patlayarak Devleri Geçti!