Analist, Ripple’ın 1,5 Dolar ve 16 Doları Göreceği Tarihleri Verdi!

riipp 1
riipp 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasında devam eden mücadele, en son duruşma oldukça netlik kazandığı için birçok kırılma ve dönüş noktası yaşıyor. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere eski SEC yöneticisi William Hinman’ın ifadesi hala belirsiz ve etraftaki insanlar açıklamayı merakla bekliyor. Bazılarına göre bu durum, XRP fiyatını küçük bir destekte kalmaya zorlamış olabilir.

Ripple fiyatı şu anda nerelerde seyrediyor?

Kripto para uzmanı Sahana Vibhute’a göre geçen haftaki fiyat hareketleri göz önüne alındığında fiyat, ardışık yeşil mumlarla düşüş kanalını kırdı. Yükselen bir kanala girer girmez ve bir süre daha düşük seviyelerde seyrettikten sonra fiyat hızla yukarı fırladı. İlginç bir şekilde, fiyat şu anda kanalın ortasında kalıyor ve seviyelerin üzerine çıkmak için uğraşıyor.

Analiste göre önceki paternler ve fiyat hareketleri göz önüne alındığında, XRP fiyatı yine hafif bir geri çekilme yaşayabilir. Fiyatı bir sonraki direnç bölgelerine taşıyabilecek büyük bir toparlanma da devam edebilir. Büyük bir sıçramaya rağmen, fiyat 1 dolara önemli bir sıçrama yapmadan önce 0,77 dolar civarındaki mevcut direnç seviyelerine düşebilir.

Analist: Nisan 2022’ye kadar 16 dolar!

Bununla birlikte, çift haneli bir rakamı ima eden kripto alanında bazı aşırı yükseliş tahminleri geçerli. Popüler bir analist, fiyatın Nisan 2022’ye kadar 16 dolara kadar çıkabileceğini tahmin ediyor. Dahası, Temmuz 2022’nin sonunda 1,5 dolar civarında sert bir düşüş yaşayabileceğine dikkat çekiyor. İlginç bir şekilde analist, Mart sonunda 1,6 dolardan 15 doların üzerine bir ay içinde bir sıçrama olacağını öngörüyor. Peki, bu dev hareket, bu dönemde sonuçlanabilecek devam eden Ripple ve SEC davasıyla ilişkilendirilebilir mi?

Ripple Davasında "Son Dakika" Gelişmesi: Onaylandı!

Birçoğuna göre borsaların XRP’yi yeniden listelemesi gibi olaylar, fiyat artışını körükleyebilir. Bununla birlikte, Ripple ve SEC davasındaki gelişmelerle birlikte, XRP fiyatı önemli bir destek bulabilir. XRP, yazım sırasında 0.75 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte yüzde 4 oranında ivme kazandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Analist, Ripple’ın 1,5 Dolar ve 16 Doları Göreceği Tarihleri Verdi!

Yorumlar kapalı.