Kritik Gelişme: Binance, 3 Yeni Altcoin Çiftini Listeliyor!

analisys
analisys
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Bitcoin ve kripto para borsası Binance, 3 yeni altcoin çiftini platformuna ekliyor.  Borsa FTM/AUD, FTM/BRL ve SCRT/BUSD’u listeleyeceğini duyurdu.

Binance, 3 yeni altcoin çiftini platformuna ekliyor

Öncü Bitcoin ve kripto para borsası Binance, 3 yeni altcoin çiftini platformuna ekliyor.  Borsa konuya yönelik şu duyuruda bulundu:

Binance, 22.10.2021 tarihinde FTM/AUD, FTM/BRL ve SCRT/BUSD isimli ticaret çiftleri için alım satımı aktifleştirecek. Lütfen unutmayın: AUD ve BRL fiat para birimleridir ve başka herhangi bir kripto para birimini temsil etmez. Risk uyarısı: Kripto para ticareti yüksek piyasa riskine tabidir. Lütfen işlemlerinizi dikkatli yapın. Binance’in ticari kayıplarınızdan sorumlu olmadığı size belirtilir. Desteğiniz için teşekkürler!

Analistten "BTC, ETH 8 Altcoin" İçin Tahminler

Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere Binance, bugün yeni bir altcoin listeledi. Borsa Tranchess (CHESS)’i platformuna ekledi. Listeleme haberinin etkisiyle altcoin fiyatı uçtu ve yüzde 170’ten fazla artış kaydetti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Kritik Gelişme: Binance, 3 Yeni Altcoin Çiftini Listeliyor!