2 Altcoin’den Önemli Ortaklıklar: Fiyatlar Haberle Zıpladı!

2 hot coins 1 1
2 hot coins 1 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüksek performanslı Blockchain platformu Tezos’a dayanan bir altyapı projesi olan Smartlink (SMAK), seçkin bir araştırma enstitüsü ile uzun vadeli bir ortaklığa daha imza attı. Ayrıca, merkeziyetsiz uygulama (dApp) platformu NEAR Protocol (NEAR), NEAR ve Aurora’ya UST stablecoin’ini entegrasyonu sağlamak için Terra ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu haberlerin ardından altcoin projelerinin fiyatları sıçradı. Ayrıntılar için Kriptokoin.com okuyunuz.

Önemli ortaklıklar sonrası altcoin projelerinin fiyatları fırladı

Starlink ekibi tarafından paylaşılan resmi duyuruya göre, Fransa’nın Alternatif Enerjiler ve Atom Enerjisi Komisyonu (CEA) ile ortaklığa girdi. Bu kar amacı gütmeyen kuruluş, dünyanın en yenilikçi araştırma enstitülerinden biri olarak kabul ediliyor. Daha önce Engie, Vinci teknolojileri, Alstom ve Tezos Tenderbake gibi Blockchain ve fintech ağır toplarıyla birlikte çalışıyordu.

Yeni imzalanan iş birliği kapsamında, Smartlink ve CEA, DeFi’de daha şeffaf velayet dışı etkileşimler için dijital varlıklar için merkezi olmayan bir emanet oluşturacak. Smartlink’in CEO’su ve kurucu ortağı Ben Constanty, bu iş birliğinin tüm DeFi meraklıları için Proof-of-Stake (PoS) Blockchain’leri için yeni fırsatların kilidini açmaya hazır olduğunu vurguladı:

Büyük bir girişim olan akıllı sözleşmeleri kullanarak perakende ve ticari işlemlerde mevcut güven açığını kapatan bir çözüm geliştiriyoruz.

Gelişmenin ardından Smartlink (SMAK) fiyatı yükselmeye başladı.

Altcoin

NEAR Protocol, NEAR ve Aurora’ya UST stablecoin’ini entegrasyonu sağlamak için Terra ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Nearpad, Rose ve Terra arasında gerçekleşen ortaklık, NEAR ve Aurora’nın yeni ekosistemlerinde UST’nin kullanılabilirliğini gösterecek. Kullanıcılar AllBridge ile varlıklarının doğrudan Terra ve Aurora arasındaki geçişini sağlayabilecek. NearPad ve Rose kurucusu Aiden Knox konu hakkında şu değerlendirmeyi yaptı:

Terra ile kurduğumuz ortaklık sayesinde topluluğumuza UST stablecoin’ini sunarken Near ve Aurora ekosistemini büyütmek için de bir adım atıyoruz.

Haberin ardından altcoin fiyatı, CoinMarketCap verilerine göre yaklaşık %30 artış kaydetti.

Altcoin

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

2 Altcoin’den Önemli Ortaklıklar: Fiyatlar Haberle Zıpladı!