“Satmadık” Diyen Fon Yöneticileri: Parayı Bu Altcoin’lere Koyduk!

960x0
960x0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küresel alternatif yatırım şirketi SkyBridge Capital’in kurucusu ve yönetici ortağı olan Eski Beyaz Saray İletişim Direktörü Anthony Scaramucci, Bitcoin ve altcoin piyasası hakkındaki düşüncelerini paylaştı. İşte detaylar…

Scaramucci, kripto paraların merkeziyetsiz özelliğini övdü

SkyBridge Capital, hedge fonlarına, dijital varlıklara, özel sermayeye ve gayrimenkule yatırım yapan SEC kayıtlı bir yatırım danışmanı ve küresel alternatif yatırım yöneticisidir. 12 Mayıs’ta Scaramucci, CNBC’nin “Closing Bell: Overtime” programının sunucusu Scott Wapner ile yaptığı röportajda LUNA / UST fiyaskosunun ardından kripto piyasası hakkında konuştu. Scaramucci, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

2020 Mart’ında, Bitcoin dört ila altı bin arasında düştüğünde, 70 milyar dolar kayıp oldu ve bu yüzden şimdi bahsettiğimiz şeyin büyüklüğünü elde etmek için 800 milyar dolarlık bir düzeltme gerekiyor. Ama bence bununla ilgili iyi haber açıkçası, bunun merkezi olmayan bir yapıya sahip olması, herhangi bir sistemik risk yok.

İşte Bu Hafta SHIB, BTC ve Altcoinleri Etkileyecek 5 Şey!

Scaramucci: BTC ve altcoin yatırımlarını satmadık

Scaramucci, LUNA “fiyaskosunun” ardından “açıkçası bir pozisyon satmadık,” dedi. Yine de, çekirdek fonları Bitcoin ve Ethereum’a yaklaşık yüzde 18 oranında maruziyet sunuyor.  Scaramucci, “Uzun vadeli bir bakış açısı alırsanız, kripto para piyasalarında çok iyi iş çıkarabilirsiniz. Böyle kayıpların olduğunda herkes kısa vadeli yatırımcı olur. Klişe ama, kısa vadeli kayıplarım olana kadar uzun vadeli bir yatırımcıyım,” ifadelerini kullandı.

Piyasalardaki paniği anlıyorum ama insanları iki temel protokol olan Bitcoin ve Ethereum hakkında düşünmeye teşvik edeceğim. Beş yıllık bir süre boyunca yaptıklarına bir bakın ve Terra (LUNA) mekanizmalarında bir kusur olduğunu kabul edin. Birçok kişi buna karşı çıktı. SkyBridge bu tokenların hiçbirine sahip olmadı. Birçok insan buna karşı çıktı ve elbette, bu çöktüğünde büyük bir satış baskısı görüldü.

Bitcoin, Ripple ve Ethereum: Haftaya Beklenen Bunlar! 

Scaramucci, röportajını “Yani, bu şeyin teknik olarak aşırı satıldığını düşünüyorum. Uzun vadede iyimseriz.. Bu benim sekizinci ayı piyasası döngüm ve genç insanları – belki de bu onların ilk veya ikinci piyasa döngüleri – katliamı görmeleri ve 2020 Mart ayında olduğu gibi önlerinde olağanüstü bir fırsat olduğunu kabul etmeleri için teşvik etmek istiyorum,” diyerek sonlandırdı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

“Satmadık” Diyen Fon Yöneticileri: Parayı Bu Altcoin’lere Koyduk!