Deneyimli Analist, LUNA Aldı: Sebebini de Açıkladı!

shutterstock 1997454194
shutterstock 1997454194
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasındaki son çöküşte oynadığı rolle Terra (LUNA) bütün dikkatleri üzerinde topladı. Kripto piyasasında ilk ona girmeyi başaran ve sonrasında stablecoin’i Terra USD (UST)’nin dolar çıpasını kaybetmesiyle dramatik bir şekilde çöken altcoin, yatırımcıları için tam bir hayal kırıklığı oldu. Bununla birlikte Türk kripto para piyasasında tanınmış bir analist, LUNA aldığını söylüyor ve nedenini açıklıyor.

CryptoKemal, LUNA aldı ve nedenini açıkladı

Türk kripto para piyasasından CryptoKemal olarak tanıdığımı deneyimli analist ve trader, Twitter hesabından 614 bin takipçisine, çöküşüyle son zamanların odak noktası haline gelen Terra’nın LUNA tokenini aldığını paylaştı:

Cüzdanımın %1’i kadar LUNA aldım. 0,211 dolar riskli bir işlem ancak çöpe atmayı göze aldığım bir miktar aldım.

LUNA

Yazının yazıldığı sıralarda LUNA, CoinMarketCap verilerine göre, 0,1912 dolardan işlem görüyor ve düşük değeri nedeniyle dalga boyu fazla olabiliyor. Kriptokoin.com haberlerinden de takip ettiğiniz üzere, Terra CEO’su Do Known, ekibin son günlerde bazı kurtarma planları üzerinde çalıştığını belirtti. CryptoKemal, Binance ve FTX gibi büyük borsaların listeden çıkarmamasına değinerek, neden LUNA aldığını şu şekilde açıklıyor:

Binance, FTX halen delist etmedi. Ekibin korkunç bir parası var ve çok trade edilen bir varlık. Eski günlerine döneceğine ihtimal vermiyorum, ancak halen kurtarmak için mücadele veriliyor. Çöp olursa üzülmem ancak saçma yükselirse de dışarda hissettirmez.

Deneyimli analistten, kripto para yatırımı tavsiyeleri

Kripto para piyasasındaki çöküş, maalesef yatırım konusunda deneyimli olmayan ve kısa sürede zengin olma hayalleri kuranlar için çok ağır kayıplarla sonuçlandı. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere, sattığı evinin parasını kripto para borsalarında kaybeden genç bir insan, yakın bir zamanda canına kıydı. Bu tür durumlara atfen deneyimli analist, şu tavsiyelerde bulunuyor:

Bir coin’in tamamen batışı trade hayatınızda dönüşü olmayan yaralar açmamalı. Bu hatayı ben de defalarca yaşadım. LUNA örneğinden sonra herkes trade kariyerinde radikal bir prensip edinip, hiç bir ürüne all-in (bütün parasıyla) girmemeyi öğrenmeli. Asla esnetilmemeli bu kural.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Deneyimli Analist, LUNA Aldı: Sebebini de Açıkladı!