Abyss Nedir? ABYSS Ne İşe Yarar?

Abyss Nedir? ABYSS Ne İşe Yarar?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Abyss, hızla büyüyen küresel oyun topluluğuna AAA başlıkları da dahil olmak üzere her türlü video oyununu (Free2play MMO’LAR ve önemli bir öncelik olan kriptogames) sunan yeni nesil bir dijital dağıtım platformudur. Bu makalemizde Kriptokoin.com olarak “Abyss nedir?” sorusuna yanıt vereceğiz. Bunlara ek olarak proje hakkında merak edilen tüm konulara değineceğiz.

Abyss nedir? ABYSS ne işe yarar?

Proje, oyuncuların oyun içi-sosyal etkinliklerden ve diğer oyuncuların ödemelerinden kazanmalarını sağlar. Çığır açan bir motivasyon ve çok düzeyli yönlendirme sistemi sunmaktadır. Abyss’e katılarak, geliştiriciler pazarlama giderlerini azaltır. Bununla birlikte platformdaki diğer oyunlarda yapılan sevk ödemelerinden ekstra gelir elde edebileceklerdir. ABYSS Token’leri platformda etkileşim için öncelikli bir iç mekanizmadır. 

Özellikleri neler?

  • Tek bir kullanıcıdan elde edilen gelirin arttırılması. Bir geliştirici tarafından getirilen bir kullanıcının geliştiriciye platformdaki diğer oyunlardaki tüm ödemelerden ve başarılardan bir gelir sağladığı güçlü, çok düzeyli bir yönlendirme programıdır.
  • Oyuncu ayrıca kâr etmektedir. Benzer bir yönlendirme sistemi, oyuncuların arkadaşlarını ve ödemelerini getirmek için gelir elde ettikleri viral bir temelde oluşturulmuştur. Ayrıca oyuncu platformdaki farklı etkinliklerden kazanabilmektedir.
  • Abyss, bağlı kuruluş pazarlaması ilkesini kullanmaktadır. Kullanıcıları platforma ilk getiren oyuncular ve geliştiriciler tarafından maksimum gelir elde edilir. Sistem, kullanıcıları video oyunu alanındaki diğerlerinden daha etkin davet etmeye ve elde tutmaya yöneliktir.
  • İlk kontrol için düşük giriş eşiği bulunmaktadır. Yani tüm işlemlerin fiat para ve platformun kendi ABYSS Token’larıyla gerçekleştirilebileceği çift para birimi seçenekleri sunmaktadır.
  • Token kullanmanın rahatlığı vardır. Token’ler hem manuel hem de otomatik olarak kripto para hesaplarına aktarılabilmektedir.
  • Pazarlamada para tasarrufu bulunmaktadır. Dahili bir reklam teklifi sistemi, trafiğin diğer geliştiricilerle değiş-tokuş edilmesini ve yalnızca ilgili kullanıcıları almasıyla iletmesini sağlar.
  • Masternodes hizmetinin oyunlaştırılmaktadır. Yani iyi planlanan bir sendikasyon sistemidir.

Avantajları neler?

  • Ödemeler, ABYSS Token’larının yanı sıra fiat para cinsinden de kabul edilmektedir. Platformun kullanıcıları tarafından geliştiriciler için minimum ödeme payı %70’dir.
  • Yönlendirme programları, geliştiricinin payını genel olarak %100’ün üzerine çıkar.
  • Geliştiriciler, belgeleri doğrulamadan veya raporlama döneminin sonuna kadar beklemeden Token’larla ödeme alabilmektedir. Özellikle ilk ödemenin platform tarafından alındığı para birimine bakılmaksızın, fiat’lardaki payını tam olarak alabilmektedir.
  • Ayrıca hemen başlangıçta içerik üretenler de dahil olmak üzere hedef kitleye erişir.
  • Projeden özel oyuncu istatistiklerine erişebilmektedir. Aynı zamanda 7/24 çalışan bir müşteri destek hizmeti sunulmaktadır. ABYSS, destek hizmetinin projelerine entegrasyonunun derinliğini tanımlar.
  • Geliştiricilere, dahili bir reklam teklifi sistemi aracılığıyla platformdaki herhangi bir oyun arasında trafiği döndürmek için uygun ve anlaşılır bir mekanizma sunulmaktadır. Özellikle platform içinde ve dışında trafik almak için basit bir mekanizma sunulur.

Abyss nedir? ABYSS nasıl satın alınır?

Şu anda ABYSS ile işlem yapılabilen borsalar; BitForex, BitGlobal, Uniswap(V2), Bittrex ve YoBit’tir. Coin satın almak için ise bu aşamalar izlenmektedir:

Öncelikle ilk adım olarak seçtiğiniz ABYSS listeleyen borsanın web/mobil uygulamasına erişim sağlayın. Daha sonra borsanın hesap açma adımlarını tamamlayın. Bir diğer adım olan kimlik doğrulama ve onay sürecini tamamlayın. Diğer adım olan borsanın para yatırma adımlarını takip edin. Son adım olarak ise istediğiniz bakiye tutarınca ABYSS Coin’i seçin ve alım emri oluşturun. Güvenilir hesaplarınızda saklayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Abyss Nedir? ABYSS Ne İşe Yarar?