Ünlü CEO, Bu 2 Altcoin İçin Yeni Ortaklık Duyurdu!

CEO 2 Altcoin İçin Yeni Ortaklık Duyurdu
CEO 2 Altcoin İçin Yeni Ortaklık Duyurdu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Houbi borsasının danışmanı ve Tron kurucusu Justin Sun, son günlerdeki yapay zeka trendine ayak uyduracak yeni bir ortaklığı duyurdu. İşte altcoin piyasasından sıcak gelişmenin ayrıntılar…

Justin Sun, Tron ve ChatGPT tabanlı ödeme sistemini duyurdu

Tron kurucusu, gün içinde Twitter hesabından, AI sistemleri ChatGPT ve OpenAI için Tron Blockchain ve yapay zeka (AI) odaklı merkezi olmayan ödeme çerçevesi planını duyurdu. Yapay zeka destekli sistem, merkezi olmayan finansta yeni standartlar belirleyecek. Sun ayrıca, Tron ile birlikte BitTorrent’in de yapay zeka ortaklığında yer alacağını bildirdi.

Yapay zeka odaklı coin’ler, Microsoft’un 23 Ocak’ta ChatGPT’nin arkasındaki şirket olan OpenAI’ye yatırım yapacağını doğrulamasından bu yana trendlerde. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, Microsoft’un kurucusu Bill Gates, OpenAI yatırımı doğrulanmadan kısa süre önce yapay zekanın önemini vurgulamış ve bu alandaki projelerde ralliyi tetiklemişti. Justin Sun tarafından duyurulan Tron ve BitTorrent’in yapay zeka tabanlı ödeme sistemi, büyük altcoin projelerinin bu alana yönelik ilgisini vurguluyor.

Yapay zeka altcoin projelerine neler getiriyor?

Justin Sun, ortaklık kapsamında yapay zekanın Tron ağına katkısı konusunda, “merkezi olmayan bir ödeme çerçevesi sağlayacak” dedi. TRX ve BTT’in neler kazanacağına yönelik şunları aktardı:

Çerçeve, Blockchain’deki akıllı sözleşme sistemini, ödeme katmanı protokolünü, altta yatan çağrı yapan SDK’yı ve AI ödeme ağ geçidini kapsar. Merkezi olmayan BitTorrent dosya depolama sistemi BTFS’de kullanıcı sorularını ve yapay zeka sonuçlarını depolamak için akıllı sözleşme sistemini kullanabilecek.

Ödeme katmanı protokolü, Blockchain üzerinde stablecoin mutabakatı için destek sağlar ve etkileşim katmanı, kullanıcılara yapay zeka hizmetleri için standart ödeme ve API sağlar. TRX ve BTT, tamamen merkezi olmayan depolama ve DAO yönetimi elde etmek için derinden dahil olacak.

Tron tabanlı yeni merkezsiz ödeme sistemi geliyor

Justin Sun, Tron tabanlı çerçevenin merkezi olmayan bir ödeme sistemi oluşturacağını belirtti. Ödeme sisteminin güvenli, güvenilir, saldırılara dayanıklı ve sansür karşıtı olacağına inanıyor. Ayrıca yapay zeka entegrasyonu, insanların yeni, merkezi olmayan, akıllı bir finansal ekosistem oluşturmasına yardımcı olacak.

Sun ayrıca, Just (JST), Sun (SUN), APENFT Marketplace uygulamalarını Tron Blockchain ile tam uyumlu ödeme çerçevesine dahil etmeyi hedefliyor. Müşterilere daha iyi bir deneyim ve kazanç sağlayacağına inanıyor. Bu nedenle, tüm Tron bağlantılı tokenlerin ve projelerin AI sistemlerini içermesini istiyor.

Altcoin projeleri habere nasıl tepki verdi?

ChatGPT ve OpenAI entegrasyonu, özellikle Tron ağının kullanım durumlarını katlamayı hedefliyor. Fakat, geçtiğimiz saatlerde yapılan duyuru fiyat üzerinde henüz etkili olmadı. TRX ve BTT, yazım sırasında %1’in altında yeşilde işlem göremeye devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Ünlü CEO, Bu 2 Altcoin İçin Yeni Ortaklık Duyurdu!