FET ve Bu 6 Altcoin İçin ‘Son Dakika’ Gelişmesi Var!

FET ve Bu 6 Altcoin İçin 'Son Dakika' Gelişmesi Var!
FET ve Bu 6 Altcoin İçin 'Son Dakika' Gelişmesi Var!Man checking stock market data exchange rates on a mobile phone
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz süreç boyunca birçok altcoin için yeni gelişmeler yaşandı. İşte günlük bazda yaşananlar…

Popüler altcoin DOGE, yeni Blockchain aracını piyasaya sürüyor

Meme kriptosunun çekirdek mühendisi Michi Lumin’e göre Dogecoin, blockchain aracı Libdogecoin’in yeni bir sürümünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Michin, güncellenmiş sürüm 0.1.2’nin anımsatıcı/seedphrase oluşturma, QR kod üretimi ve Microsoft Visual C++ ve Visual Studio için daha iyi destek gibi gelişmiş özelliklerle geleceğini söyledi. Dogecoin Vakfı, geliştiricilerin ürünleri Libdogecoin kullanarak DOGE ekosistemiyle entegre etmelerini kolaylaştırmayı amaçlıyor. Vakıf, bu uygulamanın topluluk içinde daha büyük yeniliklere yol açacağına inanmakta. Elon Musk’ın Twitter’da kripto ödemelere yönelik son hamleleriyle, şu anda yıl başından bu yana yüzde 31 artışla 0,09248 dolar değerinde olan Dogecoin’e ilgi artıyor.

Messari: Bu Altcoin, Çok Daha Fazla Büyüyebilir!

Lider altcoin projesinin fork’u ETHF’den yeni duyuru

Diğer yandan Ethereum fork’u olan ETHF, Dogecoin’i forklamak adına bir DAO organizasyonu kuracaklarını açıkladı. Ekran kartlarının söz konusu altcoin için madenciliğe katılması ve EVM uyumluluğunu sağlaması için algoritma değişimine gideceğini açıkladı.

ShibaSwap TVL’si arttı

ShibaSwap’in TVL’si Kasım ayından bu yana iki kattan fazla artarak 17 milyon dolardan 36,5 milyon dolara yükseldi. Ekosisteminde birçok gelişme oldu DeFi platformu ShibaSwap, Kasım 2022’den bu yana TVL’sinde büyük bir artış gördü ve rakam ikiye katlanarak 17 milyon dolardan 36,5 milyon dolara çıktı. Kripto piyasasının FTX çöküşü nedeniyle büyük bir çöküş yaşadığı göz önüne alındığında, artış şaşırtıcı.

Korkutan Tablo: Bu Metaverse Coin, Binance'e Boşaltılıyor!

ShibaSwap, DEX, yield farming staking ve likidite sağlama gibi çeşitli hizmetler sunan bir DeFi platformudur. Ekosisteminde SHIB, LEASH ve BONE dahil olmak üzere birkaç token bulunuyor. Toplam kilitli değeri hala tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1,6 milyar dolardan oldukça uzakta, ancak yine de yükseliş eğilimi var. Uniswap, PancakeSwap, Curve ve SushiSwap gibi rakipler TVL’de çok önde, ancak ShibaSwap daha popüler hale geliyor.

Antik DOGE adresi harekete geçti

Whale Alert tarafından sağlanan verilere göre, 2.043.137 DOGE tokenı (186.364 dolar) içeren bir Dogecoin (DOGE) adresi, 9.1 yıllık büyük bir uyku halinin ardından yakın zamanda etkinleştirildi. Aktivasyon herkesin dikkatini çekti ve bir kullanıcı, adresin sahibinin sadece 800 dolarlık yatırım yaparak fiyatın zirvesinde 1,5 milyon dolar kazandığını belirtti. Adresin, Financial Times’ın Twitter CEO’su Elon Musk’ın popüler sosyal medya platformu için daha sonraki bir tarihte DOGE gibi kripto para birimlerini içerebilecek bir ödeme sistemi tanıtmasıyla ilgili bir haberinden kısa bir süre sonra uyandığını belirtmekte fayda var.

BTC'i Unutun, Altcoin Gizli Mücevher

FET artış yaşıyor: Altcoin sıçramasının ardında neler var?

Bugün daha geniş kripto ekosisteminde algılanan düşüş düşüşüne rağmen, Fetch.AI (FET) dimdik ayakta. CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, kripto para birimi bu yazı yazılırken yüzde 24,47 artışla 0,4196 dolara yükseldi. Yapay zeka odaklı protokol, mevcut fiyat hareketine göre hafta başından bugüne (WTD) dönemde yüzde 49’dan fazla arttı. Fetch.AI’nin bugün altcoin momentumuna liderlik etmesi pek de şaşırtıcı değil. Bu, kripto para biriminin genellikle olumlu yönde yüksek bir volatiliteye sahip olduğu gerçeğini tamamlıyor. Fetch.AI kısa süre önce, ana ağında beş milyondan fazla işlem kaydettiğini söylediği haftalık özetini açıkladı.

9GAG BAYC satın alıyor

9GAG sosyal medya platformu, yüksek fiyatlı Bored Ape Yacht Club (BAYC) nonfungible token’ları (NFT’ler) yüklüyor. 6 Şubat’ta Memeland, tümü nadir şapka aksesuarı özelliklerini içeren sekiz Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT’si satın almak için yaklaşık 800 ETH harcadı. En sonuncusu, Memeland’ın 93.8 ETH (152.000 dolar) karşılığında satın aldığı BAYC 4024 idi. Sekizinin en pahalısı, 132.7 ETH veya yaklaşık 215.000 dolar karşılığında satın alınan BAYC 2059 idi. Satın alma çılgınlığının toplam tutarı 796,87 ETH veya cari fiyatlarla yaklaşık 1,3 milyon dolardı.

Yarın Bu 7 Altcoin İçin Kritik: İşte Olacaklar!

Altcoin yeni yol haritasını paylaştı

Diğer yandan Starknet, StarkWare etkinliğinde yeni yol haritasını duyurdu. StarkNet, izinsiz merkezi olmayan bir Validity-Rollup’tur (“ZK-rollup” olarak da bilinir).

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

FET ve Bu 6 Altcoin İçin ‘Son Dakika’ Gelişmesi Var!