Bu Altcoin TikTok Ortaklığını Duyurdu: Fiyat Sıçradı!

Bu Altcoin TikTok Ortaklığını Duyurdu: Fiyat Sıçradı!
Bu Altcoin TikTok Ortaklığını Duyurdu: Fiyat Sıçradı!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası yeninden kırmızı bölgede ilerlemeye başladı. Lider kripto Bitcoin 61 bin dolara kadar geriledi. İstisnalar haricinde, kripto liginin ön sıralarında yer alan altcoinler de düşüş yörüngesinde. Bununla birlikte, ters istikamette ilerleyen tokenler de yok değil. Bunlardan birisi de önemli ortaklık duyurusu yapan Sui Network oldu. Gelişmenin ardından altcoin fiyatı yükselişe geçti.

Sui Network ile TikTok ana şirketi ortaklık kurdu, altcoin sıçradı!

BytePlus, Sui Network’un (SUI) arkasındaki şirket olan Mysten Labs ile önemli bir ortaklık kurduğunu açıkladı. Bu ortaklık kapsamında şirket, yapay zeka algoritmalarını ve veri depolama teknolojisini Sui Blockchain ekosistemine entegre edecek. BytePlus, TikTok’un ana şirketi ByteDance’ın teknoloji kolunu oluşturuyor. Böylece şirket, Web3’e geçiş yaptı. Açıklamada, özellikle Web3 oyun ve SocialFi projelerine odaklanılacağı belirtilerek, Sui ekosistemini güçlendirmek için yapay zeka ve veri depolama alanındaki deneyimin kullanılacağı ifade edildi. Gelişmeyi Sui Network de X hesabından duyurdu.

SUI haberin ardından gün içindeki 1,14 dolarlık düşük seviyesinden 1,26 dolara sıçradı. Altcoin daha sonra irtifa kaybetse de bu seviyelere yakın işlem görmeye devam ediyor. Yazı sırasında SUI, günlük bazda %8,5 artışla 1,24 dolardan el değiştiriyordu. Bu artış kripto piyasası için yüksek görünmese de piyasadaki olumsuz havayla birlikte değerlendirildiğinde hiç de fena değil.

SUI günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

İşbirliği taraflara ne getirecek?

Ortaklık, BytePlus’ın ByteHouse adlı buluta özgü veri ambarını Sui’nin tam node verileriyle entegre etmesini sağlayacak. BytePlus entegrasyonu, Sui’nin analitik yeteneklerini artırabilecek şekilde sonsuz ölçeklenebilirlik ve gerçek zamanlı veri işleme sağlayabilir. Mysten Labs, ByteHouse’un yüksek performanslı ve az bakım gerektiren yapısından faydalanacak. Böylece, Sui ağındaki kullanıcılar için veri dağıtımını hızlandırma imkanı olacak. Mysten Labs’ın kurucu ortağı ve CEO’su Evan Cheng, ortaklık hakkında görüşlerini açıkladı. Cheng, bu işbirliğinin Web3 alanında veri analitiğinde “devrim yaratacağını” söyledi. Bu bağlamda, Cheng ayrıca şu açıklamayı yaptı:

Son teknoloji yapay zeka ve görsel algoritmaların Sui’ye entegre edilmesi, Web3 oyun platformları ve SocialFi projelerindeki kullanıcı deneyimi için bir sıçrama anlamına geliyor.

Altcoin

Ortaklığın tarafları büyümeye devam ediyor!

ByteDance şirketi, Web3 teknolojisine yatırım yaparak ve yeni ortaklıklar kurarak büyümeye devam ediyor. Şirket, Blockchain ve yapay zekâ üzerinde çalışan bir girişim başlattı. Ayrıca, Singapur’da sanal bankacılık lisansı almaya çalışıyor.

Öte yandan, yeni ortağı Sui Network da hızla gelişiyor ve yeni ortaklıklarla büyüyor. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Sui Vakfı, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki bir üniversite ile işbirliği yaptı. Altcoin projesi bu kapsamda, bir Blockchain akademisi başlattı. Ayrıca, Yunan borsası ATHEX, Sui Blockchain ekosistemi üzerinden yeni bir bağış toplama mekanizması başlatacağını duyurdu. Tüm bu adımlar, ByteDance’in Web3 teknolojisi alanında liderlik pozisyonunu güçlendirmeyi amaçlıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bu Altcoin TikTok Ortaklığını Duyurdu: Fiyat Sıçradı!