Kritik Gelişme: SEC Bu Altcoin’i İzleme Listesine Aldı!

security exchange commission AP242329759504
security exchange commission AP242329759504
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kriptokoin.com – ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Binance Chain işlemlerini izlemek için CipherTrace ile ortaklık kuruyor. SEC bu kapsamda izleme listesine popüler altcoin BNB’yi ve Binance Chain’i de ekliyor.

SEC izleme listesine popüler altcoin BNB’yi ve Binance Chain’i de ekliyor

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), önemli bir ortaklık duyurusunda bulundu. SEC, Binance Chain’de gerçekleşen işlemleri takip etmek adına bir Blockchain analiz şirketi olan CipherTrace ile işbirliği yapmayı düşünüyor. SEC’in CipherTrace şirketini tercih etmesinin nedeni, firmanın Binance Chain’deki işlemleri takip edebilen tek Blockchain analiz şirketi olmasıdır.

Coinbase, Binance ve Tezos Gibi Sektörün Kilit İsimleri SEC’le Buluştu! İşte Detaylar...

Kriptokoin olarak daha önce bildirdiğimiz üzere CipherTrace, 2019 yılının Kasım ayında, Binance Chain’e kara para aklamayı önlemeye yönelik izleme araçları dahil etmek için, Binance ile işbirliği yaptı. Şimdi ise SEC, CipherTrace ile Binance Chain işlemlerini izlemek için anlaşma yapacak. Bir Binance yetkilisi, konuya yönelik şunları söyledi:

Binance Chain, Binance ve topluluktan katılımcıların başlattığı ve topluluk güdümlü bir yazılım sistemidir. Bu nedenle tüm işlemler halka açıktır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

Kritik Gelişme: SEC Bu Altcoin’i İzleme Listesine Aldı!