Analistler: Binance’deki Bu 3 Altcoin İçin Düşüş Geliyor!

Analistler: Binance'deki Bu 3 Altcoin İçin Düşüş Geliyor!
Analistler: Binance'deki Bu 3 Altcoin İçin Düşüş Geliyor!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto analisti Filip L, Dogecoin (DOGE)’nin, kırılmalara rağmen düşmeye devam etme riskiyle karşı karşıya olduğunu söylüyor. Analiste göre, Ripple fiyat hareketinde devam eden büyük XRP boğa tuzağını, yalnızca bir dolu yağışı önleyebilir. Analist Tony M ise, Polkadot’un (DOT) neden 3 dolara ineceğini açıklıyor. Analistlerin üç altcoin projesine ilişkin analizlerini okuyucularımız için hazırladık.

“Altcoin, daha fazla acı çekecek”

Dogecoin, son birkaç haftadaki birkaç kırılma, daha fazla yükselişin elinizin altında olduğu yanlış yanılsamasını verdiğinden, traderlar ile tehlikeli bir oyun oynuyor. Gerçek durum tam tersi. Çünkü haftalık açılış ve kapanışlar, hafta için kâr veya zarar olsa bile, aralarındaki daha az büyük farkı gösteriyor. Bu, haftalık kapanışın çok şey anlatacağı konsolidasyona ve yakın zamanda güçlü bir kırılmaya işaret ediyor.

DOGE, daha ziyade, birkaç haftadır oluşan düşüş üçgeninin tabanını iterek 0,050 dolara geri dönme riski taşıyor. 55 günlük Basit Hareketli Ortalama ve üçgenin azalan trend çizgisine karşı bu hafta sağlıklı bir şekilde, aşağıda haftalık bir kapanış, hafta sonu olmaması durumunda gelecek hafta bu olası kırılmanın iyi bir göstergesi olacak. Pazar günü kapanış, kapanışın üçgen içinde mi yoksa tabanın altında mı olacağına bağlı olarak kilit olacak.

DOGE haftalık grafik

Yukarıda bahsedildiği gibi, masada bir senaryo kaldı. O da üçgenin kırmızı azalan trend çizgisinin üzerinde haftalık kapanış ve 55 günlük SMA. Pazar akşamı bu kapanış, Pazartesi günü Asya seansında bir devir görecek. Ayrıca, gelecek hafta 0,0900 dolara doğru bir ralli mümkün. Borsalara bağlı olarak, bunlar ayı piyasası bölgesinden uzaklaşabilirlerse, bunun önümüzdeki haftalarda kripto için rüzgar yaratması olası.

“XRP, geçen haftaki kazançlarını kaybetme riskiyle karşı karşıya”

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Ripple, %30’un üzerinde kazançla yılın en iyi performansını elde etti. Boğalar, 200 günlük Basit Hareketli Ortalamanın yukarı kırıldığı ve önümüzdeki hafta bir boğa koşusu başlatmaya çalıştığı 1999’daki gibi parti veriyordu. Ne yazık ki, boğalar, İtalya seçimlerinin ilk sonuçlarının ardından son işlem saatlerinde topu düşürdü. Böylece, 200 günlük SMA’nın altına düştü. Ayrıca, ayıların kullanması için fiyat hareketinde zayıf bir nokta bıraktı.

Altcoin fiyatı şu anda bir boğa tuzağı kurulumunda. Fiyat hareketinin en azından 200 günlük SMA’nın üzerine çıkamadığı sürece, aşağı yönlü devam etmesi olası. Böylece, geçen haftadan elde ettiği kazançları geri vermesi muhtemel. Avrupa’ya giden son doğalgaz boru hattının sabote edilmesi ve ABD hisse senetlerinin ayı piyasası bölgesine girmesiyle bu hafta yeniden tırmanan çeşitli kuyruk riskleri göz önüne alındığında, boru hattında güçlü bir dönüşü tetikleyebilecek çok fazla gümüş astar yok. Bu nedenle, geçen haftaki hareketin yanlış bir kırılma olması mümkün. Önümüzdeki haftaya kadar fiyat hareketinin en az 0,3616 dolara düşmesi olası.

Altcoin
XRP günlük grafik

Fiyat hareketi Pazar akşamına kadar tersine dönerse ve 0,48 doların üzerine çıkarsa, geçen haftaki yükselişin önümüzdeki hafta bir miktar takip görmesi olası. Ancak, rallinin devamı için 0,4974 dolara meydan okuması ve yukarı kırılması gerekiyor. Üst tarafta, 0,5563 dolar, geçen haftanın en yüksek seviyesinin dinlenmesi için doğru nokta.

“Polkadot fiyatı, güneye yöneldi”

Altcoin fiyatının, Ekim ayında keskin bir düşüşe tanık olması mümkün. Eylül ayının başından beri DOT, piyasa değerinin %20’sini kaybetti. Bu doğrultuda dik düşüşün, %50’lik bir düşüşün başlangıcı olması muhtemel.

Polkadot, şu anda 6,26 dolardan müzayedede. Ayılar, Göreceli Güç Endeksi’nde aşırı satım bölgesine yaklaştı. Boğalar, 21 günlük basit ve 8 günlük üstel hareketli ortalamalardan desteğini kaybetti. Son olarak, önceki düşüş ve tıkanıklık bölgesine kıyasla düşüşte bir artış var.

Altcoin
DOT 1 günlük grafik

Bu faktörleri birleştiren DOT’un üçgen modelini tamamlamış olması mümkün. Burada 6,00 dolarda bir önceki düşüşün kırılması, gerekli olan son onay. Teknik bilgiler doğruysa, üçgenin 3,00 dolardaki %50’lik aşağı yönlü bir ralliyi hedeflemesi olası. Düşüş tezinin geçersiz olması için önceki 7,80 dolardaki yükselişin üzerinde bir kırılma gerekiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Analistler: Binance’deki Bu 3 Altcoin İçin Düşüş Geliyor!