Ünlü Şirket Açıkladı: Rezervlerinde Bu Altcoin’ler Var!

Ünlü Şirket Açıkladı: Rezervlerinde Bu Altcoin'ler Var!
Ünlü Şirket Açıkladı: Rezervlerinde Bu Altcoin'ler Var!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VeChain vakfının 2022 2. çeyreğine ilişkin mali raporu, 535 milyon dolar değerinde Bitcoin ve altcoin rezervine sahip olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, şirketin 2022’nin ikinci çeyreği için kripto değerlemesi, 2022’nin ilk çeyreğine göre %44 daha düşük.

VeChain’in rezervlerindeki altcoin tokenleri: VET, ETH ve stablecoin’ler

Cuma günü, VeChain, şeffaflığa olan bağlılığının bir parçası olarak 2. Çeyrek 2022 mali raporunu yayınladı. Öne çıkan noktalardan biri, VeChain’in sahip olduğu altcoin projeleri. Şirket, 535 milyon dolar değerinde stablecoin, VET, BTC ve ETH rezervlerine sahip.

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, bu yıl küresel ekonomi önemli rüzgarların etkisinde kaldı. Buna rağmen VeChain, kamu Blockchain alanında kurumsal kabulde lider olduğunu iddia ediyor. Ayrıca, önümüzdeki yıllarda VeChain Thor’un büyümesini ve yükseltilmesini sürdürmek için yeterli olacak yeterli kripto varlık rezervine sahip sağlıklı bir bilanço sürdürdüğünü ortaya koydu.

Ancak, toplam rezerv varlığı, 2022 ilk çeyrek raporuna göre %44 düştü. Şirket, kripto varlıklarının değerindeki düşüşün piyasadaki düşüş koşullarının bir sonucu olduğunu belirtti. Şu anda, VeChain’in stablecoin rezervleri 60.404.839 seviyesinde. Ayrıca vakıf, VET, BTC ve ETH’ye yayılmış toplam 474.887.226 token sahip.

Bu arada VeChain, kripto rezervlerinin mevcut kripto kışında hayatta kalmak için yeterli olacağını söylüyor. Bu bağlamda, “VeChain vakfı, yarım milyar doları aşan rezerviyle kripto piyasası fırtınasını atlatmak için iyi bir konumda,” diyor.

VeChain ilerlemeye devam ediyor

Raporda ayrıca VeChain’in gerçek dünyadaki sorunları çözen, ticari faaliyetleri teşvik eden, dünya çapında ekonomik büyümeyi artıran ve dijital dönüşüm için sürdürülebilir bir temel sağlayan araçlar oluşturmaya odaklanmaya devam ettiği belirtiliyor. VeChain, son ortakları UCO Network ve TruTrace olmak üzere yakın zamanda ağına yeni ortaklar ekledi.

Rapor ayrıca VeChain’in yıkıcı ve yenilikçi uygulamalara sahip ortaklarla işbirlikleri aramaya devam edeceğini belirtiyor. VeChain’in Kâr ve Zarar tablosu verileri, en yüksek harcamalarının Halkla İlişkiler ve Pazarlamada olduğunu gösteriyor. Ayrıca, SDG Projeleri ve yasal ücretler sırasıyla ikinci ve üçüncü en yüksek harcamalar.

Altcoin

Raporun Halkla İlişkiler ve Pazarlama bölümü, VeChain’in dört ay önce karma dövüş sanatları organizasyonu (Ultimate Fighting Championship, UFC) ile 100 milyon dolarlık anlaşmasını belirtti. UFC’nin, VET tokenlerindeki ortaklık anlaşmasından ödeme almayı kabul ettiğini belirtmekte fayda var. Böylece UFC, VeChain’e ve yerel tokenine büyük bir inancı olduğunu kanıtladı.

Bu arada Vakıf, yeni bir Avrupa genel merkezi kurmanın son aşamalarında. Bu yüzden, yasal danışmaya daha fazla para harcadığını söyleyerek, yasal ücretlerdeki artışı açıkladı. Firma, Avrupa kıtasında bir faaliyet telaşına ve benimsenmeye tanık oldu. Bu nedenle, o bölge için bir karargaha ihtiyacı olduğunu söylüyor.

En sonuncusu, UCO Network’ün, bu tür yağları biyoyakıta dönüştürmeye yardımcı olmak için Avrupa genelinde yemeklik yağları izlemek için VeChain Blockchain kullanması oldu. Ayakkabı markası Fibonacci Footwear ve en iyi Ginseng Snack Producer (Shan), VeChain Blockchain teknolojisini kullanan iki popüler marka. Ağustos ayında yapılan bir röportajda VeChain CEO’su Sunny Lu, kurumsal Blockchain’in dünyayı değiştireceğini iddia etti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Ünlü Şirket Açıkladı: Rezervlerinde Bu Altcoin’ler Var!