Dogecoin Kanarken Bu Meme Coin Uçuyor! Nedeni Nedir?

meme stocks dogecoin beyond 1
meme stocks dogecoin beyond 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’de (BTC) boğalar ve ayılar 40.000 dolar civarında savaşırken genel olarak kripto para birimleri de çıkış yapmak için mücadele ediyor. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere Mayıs’tan beri düşüş yaşayan Dogecoin (DOGE) 0.20 dolar civarında geziniyor ve bu yılın başında büyük kazançlar sağlayan diğer meme coin projeleri de benzer rotalar çiziyor. Ancak yine meme odaklı bir başka altcoin, bugün ivme yakaladı.

Meme coin BABYCAKE, değer artışı yaşıyor

Bu piyasanın ortasında, tam tedavül piyasa değeri sadece 30 milyon dolar olan küçük bir kripto para birimi olan Baby Cake (BABYCAKE) 24 saat içinde neredeyse yüzde 30 arttı ve sosyal medyadan yüksek ilgi gördü. BABYCAKE, son 24 saat içinde Bitcoin’e karşı yüzde 33.1 oranında değer kazandı. Ethereum (ETH)’a karşı da yüze 30’un üzerinde değer kazandı. Son 7 günde ise yüzde 52.9 oranında bir değer kaybı yaşadı. Altcoin, yazım sırasında 0.000303 dolardan işlem görüyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesine 23 Temmuz’da 0.001 dolar seviyesiyle ulaştı.

DeFi veya Meme Coin Değil: Yeni Trend Bu Altcoin'ler!

Baby Cake, Safemoon (SAFEMOON) ve Shiba Inu (SHIB) gibi meme coin’leri tarafından popüler hale getirilen “yansıma (reflection)” adı verilen bir mekanizma aracılığıyla sahiplerine CAKE tokenları olarak pasif gelir vaat ediyor.

BABYCAKE nedir?

Baby Cake, kripto sahiplerinin tokenları ile faiz kazanmasını sağlayan, büyüyen bir DeFi ekosisteminin parçasıdır. Proje, kullanıcıları için daha fazla değer yaratmak için bir yol haritası izlemeye odaklanmıştır. Mevcut büyüme stratejisi, site lansmanı, pazarlama, CoinMarketCap’te listelenme, 100 milyon dolarlık bir piyasa değeri ve sosyal medya topluluğunun devasa büyümesi gibi maddeleri içeriyor.

Dev İddia: Binance Bu Meme Coin'de Dip Avcılığı Yaptı! Fiyat?

Baby Cake, meme tokenı olmak ile “kazanç tokenı” arasında bir noktada yer alıyor. 2021’de piyasaya sürülen coin’in sahipleri, her 60 dakikada bir otomatik olarak PancakeSwap (CAKE) tokenları ile ödüllendiriliyor. Proje, kullanıcıları ödüllendiren ve platformu büyüten bir sistem kurmak için SafeMoon’un stratejisinden ilham aldı. Baby Cake, kendini kripto para alanında bir sonraki adım olarak tanıtıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Dogecoin Kanarken Bu Meme Coin Uçuyor! Nedeni Nedir?

Yorumlar kapalı.