AppCoins Nedir? APCC Ne İşe Yarar?

AppCoins Nedir? APCC Ne İşe Yarar?
AppCoins Nedir? APCC Ne İşe Yarar?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AppCoins nedir? AppCoins (APCC), Android telefonlar için merkeziyetsiz bir uygulama pazarı yaratmayı amaçlayan Blockchain projesidir. Bu makalede AppCoins nedir, ne sunar, APCC nedir, ne işe yarar ve nasıl alınır gibi yatırımcıların merak ettiği soruların yanıtlarına erişebilirsiniz. Kriptokoin.com olarak, sizin için hazırladık. Gelin mobil uygulama endüstrisini merkeziyetsizleştirmeyi amaçlayan bu projeyi birlikte inceleyelim.

AppCoins nedir?

AppCoins, uygulama pazarları için açık, dağıtık ve Blockchain tabanlı bir protokoldür. Bu protokolün temel amacı, token ve Blockchain teknolojisini kullanarak uygulama ekonomisini yeniden yaratmaktır. Proje, mobil uygulama endüstrisindeki bir oyuncu olan Aptoide tarafından geliştiriliyor. Akıllı sözleşme teknolojisini kullanarak uygulama onaylarını, reklamları ve uygulama içi faturalandırmayı büyük ölçüde iyileştirmek ve hızlandırmak istiyor. 

Ekip, mevcut uygulama endüstrisindeki App Store ve Google Play Store tekelliğini ortadan kaldırmayı amaçlıyor. Bunun yanı sıra, alana daha fazla şeffaflık ve verimlilik getirmeyi hedefliyorlar. Ekip bu nedenle, Blockchain teknolojisini ve akıllı sözleşmeleri uygulama mağazaları ile birleştiriyor. Böylece, merkeziyetsiz, dağıtık, şeffaf ve adil bir uygulama pazarı yaratıyorlar. Bu arada AppCoins bu özellikleri kendine ait bir Blockchain yerine Ethereum ağını kullanarak elde ediyor.

AppCoins ne sunar?

AppCoins, reklam uygulamalarının maliyetini artıran aracıları azaltıyor. Böylece, App Store gibi yüksek maliyetli rakiplerinin önüne geçiyor. Platform ayrıca, uygulama içi satın alımları ve diğer uygulamadan para kazanma biçimlerini teşvik ediyor. Böylece, şu anda durgun olan uygulama onay sürecini düzenlemeyi amaçlıyor. Buradaki fikir, her şeyi Blockchain’e taşıyarak bu ekosistemin şeffaf hale gelmesi ve tüm tarafların tam olarak katılıma teşvik edilmesinden oluşuyor.

Örneğin bireysel geliştiriciler geçmiş işlemlere göre güvenilirlik baz alınarak sıralanıyor. Blockchain platformunda geliştiriciler, “bilinmeyen”,”güvenli” ve “kritik” olmak üzere üç güvenlik derecesine göre değerlendiriliyor. Bununla birlikte proje, geliştiricilerin, uygulamalarını uygulama mağazasında pazarlamaları için kullanılabiliyor. Yani geliştiriciler, uygulamaları için platforma reklam verebiliyor. Kullanıcılar ise, reklamlara ve uygulamalara ilgileri karşılığında geliştiriciler tarafından ödüllendiriliyor.

APPC coin nedir? Ne işe yarar?

APCC coin, Appcoins platformunun yerel kripto para birimi. ERC-20 tabanlı bu kripto para, uygulama mağazasında kullanılıyor. Buna göre tokenler, ekosistem içerisinde “dikkat başına maliyet” adı verilen bir modelle dağıtılıyor. APCC coin, kullanıcıların uygulamaları indirmeleri ve onlara 2 dakikalık ilgi göstermeleri karşılığında veriliyor. Kullanıcılar, bu tokenlerle uygulama içi satın almalar yapabiliyor. Buna ek olarak geliştiriciler de reklam yapma ve uygulamalarını yayınlama için APCC ile ödeme yapıyor.

AppCoins nedir? APCC nasıl alınır?

AppCoins projesiyle ilgilenen yatırımcılar, HitBTC ve Tokenomy gibi kripto para borsaları aracılığıyla APCC coin’e erişim sağlayabiliyor. Tokeni satın almak için, platforma üye olmaları ve hesaplarını doğrulamaları gerekiyor. Ardından, cüzdanlarına APCC işlem çiftlerine göre bir varlık yatırarak, tokeni satın alabiliyorlar.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

AppCoins Nedir? APCC Ne İşe Yarar?