Bloomberg Analisti: Akıllı Paranın Seçimi Bu Altcoin!

Bloomberg Analisti: Akıllı Paranın Seçimi Bu Altcoin!
Bloomberg Analisti: Akıllı Paranın Seçimi Bu Altcoin!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası 2022’de zorluklarla karşılaşsa da yoluna devam ediyor. Doğal seçilimin bir gereği olarak bazı altcoin projeleri elenirken, bazıları kendilerini geliştiriyor ve güçlenerek hayatta kalıyor. Dolayısıyla bu da kurumsal yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bloomberg kıdemli makro stratejisti Mike McGlone, bunlardan biri olarak gördüğü Polygon’a (MATIC) işaret ediyor.

Kurumsal firmalar, Polygon’u seçiyor, çünkü…

Popüler analist Mike McGlone, kripto para piyasası ve en son trendleri hakkında görüşlerini paylaştı. Raporda McGlone, Ethereum için Katman 2 çözümleri konusunda, hiçbir protokolün Polygon’un (MATIC) masaya getirdiği ağ verimliliği türüyle karşılaştırılamayacağını ileri sürdü. Ekonomist, Polygon’un işlem gerçekleştirme gizliliğini ve hızını sağlamak için en son zero-knowledge (ZK) teknolojisini kullanarak Blockchain geliştiricileri için bir yol gösterici haline geldiğini belirtiyor.

Mike McGlone, Aave ve Uniswap gibi Ethereum’un en büyük DeFi platformlarının Polygon’a taşındığını belirtiyor. Ayrıca ekonomist, merkezi olmayan uygulamaların (dApp) toplam sayısının en yakın L2 rakibinin üç katından fazla ve Ethereum’un kendisinin neredeyse yarısı olduğunun altını çiziyor. McGlone, geliştirme çekiciliği ile Polygon’un NFT ve Web3 için bir tür marka olmayı da başardığını kaydediyor. Dış dünyadan giderek daha fazla şirket yeni dijital ekonomiye dalmaya istekli. İşte bu noktada Polygon devreye giriyor. Çünkü, eğer yaparlarsa, bunu yapmaları için sıçrama tahtası sağlayan genellikle Polygon oluyor. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, bu adımı atanlar arasında Coca-Cola, Reddit, Starbucks, Meta geçen yıl Polygon aracılığıyla Web3’e katıldı.

Altcoin

Altcoin fiyat hareketi

Polygon’un yerel tokeni MATIC’in fiyat hareketi, bu argümanları bir dereceye kadar doğrular nitelikte. Altcoin fiyatı, yılın başından bu yana %50’den fazla arttı. Ayrıca, bunun beşte biri, (yaklaşık %12’si) Şubat ayında gerçekleşti. Bu arada, Ethereum’a karşı MATIC, 2023’ün başından bu yana neredeyse %15’lik bir büyüme gösterdi.

Doritos, Polygon tabanlı NFT’lerle metaverse’de

Doritos temsilcileri tarafından paylaşılan resmi açıklamaya göre, Amerikalı çip üreticisi ilk metaverse mekanı Doritos Triangle Studios’u açıyor. Kampanya 8 Şubat’ta marka temalı mini oyunlar, airdrop’lar ve çekilişlerle başlıyor.

Önümüzdeki hafta, en şanslı metaverse meraklıları, üst düzey ısmarlama oyun bilgisayarları, süper nadir NFT CloneX #12118 (Takashi Murakami damlası) ve efsanevi stüdyo Larva Labs tarafından toplanan Meebits #53 dijital koleksiyonunu kazanabilecekler. Ayrıca, bazı süslü ürünler de kapıda olacak: ödül havuzunun ayrıntıları 8 Şubat 2023’te açıklanacak. Sanal deneyim, Decentraland’da gerçekleşecek.

Bu arada, bu kampanyadaki tüm NFT’ler Polygon’da (MATIC) basıldı. Bu nedenle, Blockchain, küresel markaların büyük ölçekli metaverse deneyimleri için başvurulacak teknik platform olarak kendisini sağlamlaştırıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bloomberg Analisti: Akıllı Paranın Seçimi Bu Altcoin!