Bu 2 Altcoin ‘Yapay Zeka’ Planlarını Açıkladı: Tırmanıyorlar!

Bu 2 Altcoin 'Yapay Zeka' Planlarını Açıkladı: Tırmanıyorlar!
Bu 2 Altcoin 'Yapay Zeka' Planlarını Açıkladı: Tırmanıyorlar!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen ay, teknoloji devi Microsoft, ‘Yapay zeka atılımlarını hızlandırmak’ için OpenAI’ye milyarlarca dolarlık yatırım yapacağını açıkladı. Bu da yapay zekayı kripto dünyasında yeni hpye haline getirdi. Tron mucidi Justin Sun, Tron’un yapay zeka sistemleri için yeni bir merkezi olmayan ödeme çerçevesi başlatacağını açıkladı. Japon start-up Jasmy Corporation ise yol haritasını açıkladı. Bu gelişmeler altcoin fiyatlarına yükselişi tetikledi.

Tron mucidinden, TRON destekli yapay zeka hamlesi

Tron’un kurucusu Justin Sun, yeni bir Twitter ileti dizisinde, çerçevenin yapay zeka araştırma şirketi OpenAI ve onun amiral gemisi projesi, son birkaç ayda viral olan bir AI sohbet robotu olan ChatGPT için çalışacağını söylüyor. Çerçeve, Blockchain’deki akıllı sözleşme sistemini, ödeme katmanı protokolünü, temel çağıran SDK’yı ve AI ödeme ağ geçidini kapsıyor. Merkezi olmayan BitTorrent dosya depolama sistemi BTFS’de kullanıcı sorularını ve yapay zeka sonuçlarını depolamak için akıllı sözleşme sistemini kullanacak.

Ödeme katmanı protokolü, on-chain stablecoin mutabakatı için destek sunuyor. Ayrıca,  etkileşim katmanı, kullanıcılara yapay zeka hizmetleri için standart ödeme ve API sağlıyor. TRX ve BTT, tamamen merkezi olmayan depolama ve DAO yönetişimi elde etmek için derinden dahil olacak. Bu çerçeve, güvenli, güvenilir, kurcalamaya dayanıklı, sansür karşıtı ve yapay zeka yeteneğine sahip merkezi olmayan bir ödeme sistemi gerçekleştirecek ve insanların yeni bir merkezi olmayan, akıllı finansal ekosistem oluşturmasına yardımcı olacak.

Justin Sun, Tron akıllı sözleşmelerinin otomatik ödemeleri etkinleştirdiğini ve AI geliştiricileri için ödeme sürecini kolaylaştıracağını söylüyor. Altcoin fiyatı, Sun’ın duyurusundan sonra kuzeye yöneldi. TRX, basın zamanında , günlük bazda %2,26 artışla 0,06535 dolardan işlem görüyordu.

Altcoin

AI yol haritası açıklandıktan sonra altcoin fiyatı fırladı

Japon start-up Jasmy Corporation’ın token’ı JASMY gün içinde %14’ten fazla artış gördü. JASMY genellikle değişken bir altcoin. Bununla birlikte, tokenin bugünkü fiyat hareketinin oldukça temel bir temeli var. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere JASMY, 2023 proje yol haritasının birkaç gün önce kamuoyuna açıklanmasının ardından yapay zeka hype’ına kapıldı. Diğer şeylerin yanı sıra, şirketin mevcut planları, 2023’ün ilk yarısında kendi AI motorunun geliştirilmesini içeriyor. Basın zamanında altcoin, günlük bazda %7,96 artışla 0,007352 dolardan el değiştiriyordu.

Altcoin

Yapay zeka coin’leri sadece bir hype mı?

Yapay zeka sektörüne ait altcoin projeleri, ChatGPT ve Midjourney gibi uygulamaların artan küresel popülaritesi arasında önemli bir odak noktası haline geldi. 2023’ün başlarına kadar çoğunlukla düşük sermayeli projeler olsa da, AI token fiyatları üç haneli bir oranda hızla artmaya başladı. Böylece, gerçek bir boğa piyasasına layık dinamikler gösterdi.

Örneğin, CoinMarketCap’e göre son 24 saatte, başka bir yeniden değerleme turu sırasında tüm sektörün kapitalizasyonu %25 artarak 4,75 milyar dolara yükseldi. Hatta JASMY, yeni geliştirme planı doğrultusunda bu kategoriye de girdi. Aynı zamanda, öncelikle Nesnelerin İnterneti’ne odaklanan bir kripto girişimi olarak Jasmy Corporation, 2023’te ana işlerini de geliştirmeyi bekliyor. Bu nedenle, yapay zeka motoruna ek olarak bir topluluk bağışı başlatma, bir hayran tokeni platformu geliştirme ve verilerle çalışma planları var.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bu 2 Altcoin ‘Yapay Zeka’ Planlarını Açıkladı: Tırmanıyorlar!