Bitcoin Neden Yükseliyor? Bitcoin Alternatifi Bu 2 Coin Pump Yapabilir

Bitcoin Neden Yükseliyor? Bitcoin Alternatifi Bu 2 Coin Pump Yapabilir
Bitcoin Neden Yükseliyor? Bitcoin Alternatifi Bu 2 Coin Pump Yapabilir
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En büyük kripto para Bitcoin (BTC), son bir haftadır yüzde 4’ten fazla yükseliş kaydetti. BTC geçtiğimiz ay tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 73 bin dolar ulaşarak 200 günlük basit hareketli ortalamanın (SMA) üzerinde yükseliş bölgesine girdi. Uzun vadede trendlerin önemli bir göstergesi olan ortalama da hızla artarak güçlü bir yükseliş momentumuna işaret ediyor.

Geçmişte, boğa piyasalarının en güçlü aşamaları 200 günlük basit hareketli ortalamanın yeni zirvelere yükselmesinden önce gerçekleşmişti. 20 Nisan’da yaşanan dördüncü yarılanma sonrasında da bu zirvelere yenisinin ekleneceği söyleniyor. Bu haberin yazıldığı saat itibarıyla 66 bin 400 dolar civarında seyreden Bitcoin’in alternatifleri de dikkat çekiyor. Bu sebeple aşağıda pump yapabilecek iki Bitcoin alternatifini ele aldık.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) Projesine Katılmak İçin Son Şans

Bitcoin Minetrix, madencilik için yenilikçi stake-to-mine modeliyle Bitcoin madenciliğine yeni bir bakış açısı getiriyor. Kullanıcılar, Bitcoin bulut madenciliğine erişim sağlamak için Bitcoin Minetrix token satın alıp bu tokenlerini, madencilik gücü için yakılabilen, alım satımı yapılamayan ERC-20 tokenleri karşılığında stake edebiliyorlar.

Bu yöntem, genellikle uzman düzeyinde teknik bilgi, maliyetli donanım ve büyük güç tüketimi gerektiren Bitcoin madenciliğini kolaylaştırıyor. Bitcoin Minetrix’i stake ederek, kullanıcılar uzun taahhütler veya karmaşık sözleşmeler olmadan Bitcoin madenciliğinin kazançlı dünyasına kolayca girebiliyorlar.

Bitcoin Minetrix teknik dokümanına göre, platform aynı zamanda son kullanıcı kontrolüne de öncelik veriyor. Kullanıcılar bırakmaya karar verirlerse, minimum stake süresini doldurduktan sonra BTCMTX tokenlerini geri çekebiliyor ve piyasa fiyatlarından satabiliyorlar. Bu da kullanıcıların fonlarını kilitleme eğiliminde olan geleneksel madencilik sözleşmelerinin aksini gösteriyor.

Yatırımcılar Bitcoin Minetrix ön satışı sırasında indirimli bir fiyatla tokenleri güvence altına alabiliyorlar. Şu ana kadar 13 milyon doları aşan ön satış etkinliğinde bitiş çizgisi yaklaştı. Bitişe sadece 5 gün kaldı ancak yoğun bir şekilde Bitcoin Minetrix token satın alımları devam ediyor.

Ön satış etkinliği 28 Nisan 2024 TSİ 15.00’te bitecek. Tokenler 30 Nisan 2024 TSİ 13.00’te talep edilebilecek.

Bitcoin Yarılanması 20 Nisan 2024’te geldi ve geçti. Bitcoin madencilerinin ödülleri yarı yarıya düştü. Bu, aynı zamanda dolaşıma giren yeni Bitcoin miktarının da yüzde 50 oranında düştüğü anlamına geliyor.

Bu azalan ihraç oranı, kıtlık yaratma ve talebi artırma etkisine sahip. Genellikle her Bitcoin yarılanması olayında Bitcoin fiyatı kısa bir düşüşün ardından takip eden aylarda tırmanışa geçiyor. Uzmanlar, Bitcoin Minetrix gibi Bitcoin fiyatıyla etkilenen tokenlerde zincirleme bir etki görüyor.

Ekip ayrıca token sahiplerine dağıtılacak 3 bin dolarlık 10 ödülle birlikte 30 bin dolarlık bir minedrop duyurmuştu. Projeye indirimli bir fiyattan dahil olmak isteyen yatırımcılar için ise pencere kapanmaya başlıyor. Bu yüzden hızlı hareket etmeleri tavsiye ediliyor.

O Ülke Bitcoin Madenciliğini Yasakladı: Çinli Madencilere Uyarı!

Kripto Para Eğitim Platformu 99Bitcoins, Bitcoin’e Güvenilir Bir Alternatif Olarak Geliyor

99Bitcoins (99BTC), Bitcoin yarılanmasıyla Web 3.0’e giden yolda bir dönüm noktasına ulaştı. 99Bitcoins ilk olarak 2013 yılında, PayPal ile nasıl Bitcoin satın alınacağına dair talimatlar sunan basit bir web sitesi olarak ortaya çıktı. Yaklaşık 700 bin YouTube abonesi ve 2 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı olan platform, o zamandan beri güvenilir bir bilgi kaynağı haline geldi.

PayPal ile yaşanan büyük bir anlaşmazlığın ardından web sitesi büyük ölçüde yeniden markalandı ve o zamandan beri kriptoya yeni başlayanlar için başvurulacak kaynak olarak kaldı.

Yenilikçi öğren-kazan yaklaşımıyla, ön satışında 730 bin doların üzerinde para toplayan 99BTC ilk coin para arzı (ICO) yoluyla satın alınabiliyor. Bu yeni yöntem, daha fazla çalışma için teşvikler sağlayarak, kullanıcıların öğretim materyalleriyle etkileşim biçimini önemli ölçüde değiştirmeyi umuyor. İlgili yatırımcıların 99Bitcoins token satın almak için web sitesindeki talimatları izlemesi yeterli.

Günümüzün teknoloji meraklısı gençliğinde, kripto paralar hakkında bilgi edinmek 99Bitcoins’in oyunlaştırma ve liderlik tablosu ödül sisteminden daha eğlenceli ve ödüllendirici olmamıştı. Kullanıcılar çok sayıda modül, sınav ve dersten geçtikçe daha fazla kursa erişebiliyor ve daha yüksek ödüller kazanabiliyor.

Kripto para ekosisteminde, 20 Nisan 2024’te gerçekleşen ve madencilik teşvikini yarı yarıya azaltan son Bitcoin yarılanmasından sonra çok fazla olumlu ivme yaşandı. Geçmişte bu, olumlu eğilimlerin bir işareti olmuştu. Bu da 99Bitcoins ve kripto para piyasasına artan ilgi ile yatırımdan para kazanmaya çalışan diğer platformlar için harika bir haber olarak görülüyor.

Token sahiplerinin dört gözle bekleyebileceği pek çok avantaj arasında Ethereum üzerinde ödüller, VIP topluluk grupları, alım satım uyarıları ve özel alım satım web seminerleri yer alıyor. 99Bitcoins, ilk çıkışının şerefine, erken destekçilere 99 bin 999 dolar değerinde Bitcoin sağlayan önemli bir airdrop başlattı. Airdrop kazanmak için istenen görevler arasında platformun web sitesine kaydolmak, sosyal medya kanallarını takip etmek ve abone olmak gibi basit eylemler yer alıyor.

Sorumluluk reddi: Bu bir sponsorlu içerik ve basın bülteni olup burada yazılanlar Kriptokoin.com ekibinin görüşlerini yansıtmamaktadır. Kaldıraçlı işlemlerde ve kripto para yatırımlarında yüksek kayıp riski mutlaka göz önüne alınmalı, herhangi bir platforma yatırım yapmadan önce geniş kapsamlı araştırma yapılmalıdır. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bitcoin Neden Yükseliyor? Bitcoin Alternatifi Bu 2 Coin Pump Yapabilir