PEPE Coin Neden Yükseliyor? PEPE Alternatifi 10x Yapacak Coinler Hangileri?

PEPE Coin Neden Yükseliyor? PEPE Alternatifi 10x Yapacak Coinler Hangileri?
PEPE Coin Neden Yükseliyor? PEPE Alternatifi 10x Yapacak Coinler Hangileri?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PEPE Coin, 2023’ün en dikkat çeken meme coin’i olmuştu. Ciddi anlamda büyük kar getiren PEPE son zamanlarda yeniden yükselişe geçti. Bu haberin yazıldığı saat itibarıyla da son bir haftada yüzde 30’dan fazla artış kaydetti.

Bu yükseliş önde gelen kripto para borsası Coinbase’in PEPE sürekli vadeli işlemlerini başlatmasıyla perçinlendi. Öte yandan Pepe Coin’in önemli miktardaki balina alımlarından kaynaklanan yükselişi, onu dördüncü en büyük meme coin konumuna yükseltti. Bu alımlar aha geniş meme coin sektöründe yükseliş hissi uyandırdı.

Meme coin yükselişiyle yatırımcılar da PEPE alternatifi olan ve 10x potansiyeline sahip projelere yönelmeye başladı. En dikkat çekenler 99Bitcoins ile Dogeverse projeleri oldu.

Öğrendikçe Kazandıran Mekanizmasıyla  PEPE Alternatifi 99Bitcoins (99BTC) Sahnede

Öğren-Kazan mekanizmasıyla öne çıkan 99Bitcoins (99BTC) projesi PEPE alternatifi coin’ler arasında en önlerde yer alıyor.

99Bitcoins, Bitcoin yarılanmasının gerçekleşmesiyle birlikte, kripto parası olan 99BTC tokeni aracılığıyla öncü bir öğren-kazan stratejisi sunarak altcoin alanına liderlik etmeyi hedefliyor.

Projenin ön satış etkinliği dikkatleri çekmeyi başardı. İlk birkaç gün içinde 750 bin doları hızla aşarak erken katılmaya hevesli yatırımcıları cezbetti. Fiyat artışından önce 99Bitcoins token satın almak isteyenler 0,00102 dolar ödeyerek tokeni elde edebiliyor. Ancak 4 gün içinde bu fiyatın artacağını da hatırlatmak gerekiyor.

99Bitcoins, uzun süredir kripto dünyasına yeni başlayanların kripto terminolojisi ve sistemini kavramasına yardımcı oluyor. Kaldı ki proje 2013 yılında PayPal aracılığıyla Bitcoin satın alma konusunda rehberlik sağlayan basit bir web sitesi olarak ortaya çıkmıştı.

O zamanlardan bu günlere gelen platform, 700 bin YouTube abonesi ve 2 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısıyla güvenilir bir bilgi kaynağına dönüştü. Kripto paralara ilgisi olan ancak bilgisi olmayan birçok kişi de 99Bitcoins’ten yararlandı. Böylelikle ön satışta 99Bitcoins token satın alanların sayısı da hızla arttı.

Topluluğun 99BTC ile etkileşimi, kriptoya artan ilgi ve Bitcoin’e yönelik genel olarak olumlu bakış açısı sayesinde hızla arttı.

20 Nisan 2024’te gerçekleşen ve madencilik ödülünü yarıya indiren Bitcoin yarılanması, kripto para ekosisteminde önemli bir yükseliş ivmesi yarattı.

Bu olay tarihsel olarak yükseliş eğilimlerine işaret ediyor ve 99Bitcoins gibi platformlar için bir destek görevi görüyor. Ayrıca kripto alanına artan ilgiden de yararlanıyor ve onu sürekli büyüme için konumlandırıyor.

PEPE Coin'de Sert Düzeltme Mi Geliyor? PEPE Alternatifi Bu Coinlere Balina Akını

10 Milyon Doları Aşan Fonuyla PEPE Alternatifi Coin: Dogeverse (DOGEVERSE)

Çok zincirli mimarisiyle öne çıkan Dogeverse (DOGEVERSE) PEPE alternatifi 10x potansiyelli coin’ler arasında yer alıyor. Dogeverse, 8 Nisan’da ön satış etkinliği başlattıktan sadece iki gün sonra 1 milyon dolardan fazla para toplamıştı. Proje, yoğun Dogeverse token satın alımları sayesinde şu anda 10,4 milyon dolardan fazla fon toplamış durumda.

Dogeverse kendisini birçok zincirde çalışan ilk meme coin olarak tanıtıyor ve bu kadar hızlı bir şekilde bu kadar çok fon toplaması bu fikrin ne kadar popüler olduğunu gösteriyor.

Diğer meme coin’lerle karşılaştırıldığında Dogeverse, çoklu zincir mimarisi nedeniyle öne çıkıyor. Çünkü proje hiçbiri İş Kanıtı (proof of work) mutabakat mekanizmasını kullanmayan altı zincire yayılan çok zincirli bir ağ üzerine inşa edilmiş durumda. Solana, Base, Ethereum, BNB Chain, Polygon ve Solana, DOGEVERSE tokenlerini alıp gönderebilen altı blok zinciri arasında yer alıyor. Kullanıcılar bundan çeşitli şekillerde faydalanabiliyorlar.

Örneğin; token sahipleri DOGEVERSE tokenlerini farklı ağlar arasında kolayca taşıyabiliyor. Bu, daha fazla esneklik sağlamakta birlikte kolaylığı optimize ederken işlem ücretlerini de azaltıyor.

Yatırımcılar DOGEVERSE tokenleri ile Solana üzerindeki NFT pazarlarına erişebiliyor veya Ethereum üzerinde geliştirilen DeFi uygulamalarını kullanabiliyor.

Ayrıca Dogeverse, 200 milyar token arzının yüzde 10’unu teşvikler için ayıran bir stake programı sunarak cazibesine cazibe katıyor. Bu haberin yazıldığı saat itibarıyla yılda öngörülen getiri oran ise yüzde 105. Bu, uzun vadede elde tutmayı teşvik ediyor ve proje ekosisteminin istikrarlı kalmasını sağlıyor.

Dogeverse’in ön satış başarısı ve yenilikçi yaklaşımı şüphesiz kripto topluluğunun dikkatini çekiyor. Dogeverse, meme coin piyasasındaki bir sonraki büyük fırsattan yararlanmak isteyen yatırımcılar için indirimli fiyatla cazip bir teklif sunuyor. Ön satışının yakında kapanacak olması ve kalan bir milyona yakın üst limit ile yatırımcıların hızlı davranması tavsiye ediliyor.

Telegram ve Twitter gibi sosyal medya mecralarında sürekli yeni üye akışı ve proje hakkında bilgi alışverişleri ve tartışmalar yaşanıyor. Her meme coin’de olduğu gibi Dogeverse’te de topluluğun önemi toplanan fon ile kendini gösteriyor.

Proje, güvenlik anlamında da yatırımcılara şeffaf olmayı sağlıyor. Son açıklamalar, projenin çoklu zincir mimarisinin prestijli Coinsult firması tarafından denetlendiği ve iyi durumda olduğunu gösteriyor. Öte yandan teknik dokümanına bakıldığında projenin yol haritasında, borsa listeleri ve merkezi bir borsada yer alma hedefi görülüyor.

Yatırımcılar, köpek temalı meme coin olmasından ve ilk yatırımın 10 katına kadar çıkabilecek potansiyel getirilerinden etkileniyor.

Sorumluluk reddi: Bu bir sponsorlu içerik ve basın bülteni olup burada yazılanlar Kriptokoin.com ekibinin görüşlerini yansıtmamaktadır. Kaldıraçlı işlemlerde ve kripto para yatırımlarında yüksek kayıp riski mutlaka göz önüne alınmalı, herhangi bir platforma yatırım yapmadan önce geniş kapsamlı araştırma yapılmalıdır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

PEPE Coin Neden Yükseliyor? PEPE Alternatifi 10x Yapacak Coinler Hangileri?