DWF Labs Müjdeyi Verdi: TOKEN ve Bu 7 Altcoin Artık Listede!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası hafta sonuna sakin bir seyirle ilerliyor. Lider kripto Bitcoin 64 bin dolar seviyesini korumak için mücadele ediyor. Altcoin’ler de istisnalar hariç genel olarak durgun bir görünüme sahip. Bu ortamda dev piyasa yapıcılardan birisi olan DWF Labs, sahibi olduğu tezgah üstü piyasada 8 yeni altcoin paritesini listeleme kararını duyurdu.

Bu 8 altcoin DWF Liquid Markets’in listesine girdi!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere piyasa yapısı DWF Labs, sık sık yaptığı kripto yatırımlarıyla gündeme geliyor. Bunun yanında DWF Labs’ın kurumsal düzeydeki OTC ticaret platformunu genişletmek için de çalışıyor. Bu bağlamda, OTC platformu olan DWF Liquid Markets’ta 8 altcoin için işlem pariteleri eklediği duyurdu. Bu altcoinler: TokenFi (TOKEN), Symbiosis (SIS), Xai (XAI), bitsCrunch (BCUT), Clearpool (CPOOL), beable (BBL), Nakamato Games (NAKA) ve World Mobil Token (WMT). Bu bağlamda DWF Labs, şu duyuru yaptı:

Yatırımcılarımız için harika haberlerimiz var. Yeni listeler artık DWF Liquid Markets‘ta mevcut. Mevcut işlem pariteleri şunlar:

TOKEN/USDT, SIS/USDT, XAI/USDT, BCUT/USDT, CPOOL/USDT, BBL/USDTN, AKA/USDTW ve MT/USDT.

Bitcoin’in fiyatı ile ETF çıkışları arasındaki ilişki zayıflıyor

Son zamanlarda Bitcoin borsa yatırım fonlarından (ETF’ler) çıkışların önemli ölçüde arttı. Bun rağmen, lider kripto para 64 bin doların üzerinde işlem görüyor. Piyasa verileri, ABD’de listelenen ETF’lerin günlük toplam net çıkışının 217 milyon dolar olduğunu gösteriyor. Bu, bu hafta şimdiye kadarki toplam çıkışı 244,49 milyon dolara çıkardı. JPMorgan’a göre, Bitcoin ETF fiyatları ile girişler arasındaki korelasyon zayıfladı. Bu doğrultuda, Ocak ayındaki 0,84’lük yüksek seviyeden son değerlendirmelerde 0,60’a düştü. Dolayısıyla, bu durum BTC fiyatları ile spot ETF akışları arasındaki uyumun azaldığını gösteriyor.

Altcoin
Buna karşılık, Bitcoin geçen hafta %3,7 civarında artış gösterdi.

Büyüklüğü göz önüne alındığında, Grayscale’in dönüştürülmüş Bitcoin ETF‘sinden (GBTC) çıkış, traderlar için özellikle ilgi çekici. SoSoValue’dan alınan veriler, Pazartesi gününden bu yana GBTC’nin geçen hafta 417 milyon dolarlık bir çıkış yaşadığını gösteriyor. Ancak BTC fiyatları buna rağmen artış gördü. GoinGlass’a göre tasfiye verileri de oldukça yatay seyrediyor. Bu bağlamda, son 24 saat içinde 60 milyon dolarlık tasfiye gerçekleşti. Bu 60 milyon doların 13,48 milyon dolarını BTC oluşturdu. Ayrıca, yaklaşık 7 milyon dolarlık short’a 6,17 milyon dolarlık long pozisyon tasfiye oldu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

DWF Labs Müjdeyi Verdi: TOKEN ve Bu 7 Altcoin Artık Listede!