Piyasa İzleme: Bitcoin Düşerken Bu 6 Altcoin Pompalanıyor!

wp apub  generic   42 1
wp apub generic 42 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) boğaları, 40.000 dolar seviyesinin kontrolünü ele geçirmeye çalışırken ve Ethereum 2.300 dolar seviyelerinden el değiştirirken, 6 altcoin – FLOW, ONT, SOL, ZRX, QNT ve PERP yükseliş yaşadı. İşte veriler…

En çok yükselen 2 altcoin FLOW ve ONT oldu

Son 24 saatte en çok yükselen altcoin, Flow (FLOW) oldu. Piyasa değerine göre 73. sırada yer alan FLOW, Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance’te listeleneceğinin duyurulmasının ardından 18.14 dolardan 21.84 dolar seviyelerine yükseldi. Yazım sırasında, 20.34 dolardan el değiştiriyor.

En çok yükselen ikinci altcoin, Ontology (ONT) oldu. ONT, son 24 saatte yüzde 12.03’lük bir artış yaşadı. Piyasa değerine göre 89. sırada yer alan Ontology’nin arkasındaki ekip, yakın bir zamanda Ethereum Virtual Machine (EVM) implementasyonunun yakın zamanda tamamlanacağını, geliştirme sürecinin tamamlandığını ve test sürecinin devam ettiğini paylaştı.

SOL, ZRX, QNT, PERP de yükseliş yaşadı

Merkezi olmayan finans (DeFi) çözümleri sağlamak için Blockchain teknolojisinden yararlanan Solana (SOL), yüzde 9.26’lık bir yükseliş yaşadı ve gün içerisinde 33.06 dolara kadar yükseldi. Yazım sırasında 30.87 dolardan el değiştiriyor. Dördüncü olarak 0x (ZRX), bir günde yüzde 6.57 oranında değer kazandı. Altcoin, yazım sırasında 0.73 dolardan el değiştiriyor olsa da, gün içinde 0.77 doları gördü.

Son 24 saatte en büyük ikinci kazanç, farklı blockchain ağları arasında birlikte çalışabilirliğe odaklanan bir proje olan Quant (QNT) oldu. QNT, yüzde 8.95’lik bir değer kazandı – son 24 saatte 147.7 dolar seviyelerine kadar yükseldi. QNT, 25 Temmuz’dan bu yana yükselişte gözüküyor. Yazım sırasında 126.3 dolardan işlem görüyor. Zincir üzerinde işlem gören merkezi olmayan bir borsa (DEX) olan Perpetual Protocol (PERP), yüzde 7.5’lik bir yükseliş yaşadı. PERP, gün içerisinde 15.15 dolar seviyelerini görerek yaklaşık 4 ay önce kaydettiği rekor seviyesi olan 16.14 dolara oldukça yakın seyretti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Piyasa İzleme: Bitcoin Düşerken Bu 6 Altcoin Pompalanıyor!