Elon Musk Etkisi NFT Piyasasını da Salladı: 20.000 Dolara Satıldı!

Elon Musk
Elon Musk
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tesla CEO’su Elon Musk 21 Ekim’de, bir kanepede uzanmış ve duvar monitöründe Bitcoin ve Ethereum fiyatını izleyen bir çifti tasvir eden bir meme paylaştı. Meme’de, Bitcoin için 69.000 dolar ve Ethereum için 4.200 dolar yazıyordu. Ayrıntılar için Kriptokoin.com okuyunuz.

“Son meme lordu” Elon Musk

Yazardan bahsetmemesine rağmen, Elon Musk’ın “Love in The Time of Web3” memesine gösterdiği ilgiden hala mutluydu ve iki gün içinde 5 wrapped  Ethereum’a (yaklaşık 19.800 dolar) sattı. Şimdi meme neredeyse 70 WETH için yeniden listelendi.

Elon Musk, 28 yaşındaki bu meme’yi yeniden yayınladı ve NFT ardından sadece 2 günde yaklaşık 20.000 dolara satıldı.

Meme, kendini “hobi sanatçısı” olarak tanıtan eden 28 yaşındaki Eva Beylin tarafından yaratıldı. Vermiş olduğu röportajda, Elon Musk’ın meme’sini paylaştığını öğrendiğinde çok heyecanlandığını söyleyen sanatçı, şu ifadeleri kullandı:

Memolojinin nihai ödülü, son meme lordunun meme’nizi kullanmasıdır.

Eva Beylin meme’nin ilk yazarı değil

Elon Musk tweet attığı gece, “Love in The Time of Web3” Zora platformunda bir NFT olarak açık artırmaya çıkarıldı ve iki gün sonra NFT, 5 wrapped ETH’ye (yaklaşık 19.800 $) satıldı.

Bu arada, Eva Beylin’in ilk yazar olmadığı, başka bir Twitter kullanıcısının (@shegenerates) fotoğrafını seçtiği ve bu fotoğrafı şaka amaçlı paylaştığı ortaya çıktı. Eva Beylin, bunu telafi etmek için, onlara NFT satışından %20 teklif etti. Bahsedilen Twitter kullanıcısı ise bu teklife aldırmadı ve açıklama yaptı. Şimdi Eva Beylin, satıştan elde ettiği geliri diğer sanatçıların NFT’lerine yeniden yatırmayı planlıyor. Bu arada Elon Musk tarafından yayınlanan meme’yi satın alan kişi, 69,42 wrapped ETH karşılığında yeniden listeledi ve Eva Beylin’e meme’nin satılacağı fiyatın yüzde 15’ini vaat ettiler.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Elon Musk Etkisi NFT Piyasasını da Salladı: 20.000 Dolara Satıldı!