Agoras: Currency of Tau Nedir? AGRS Ne İşe Yarar?

Agoras: Currency of Tau Nedir? AGRS Ne İşe Yarar?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Agoras Coin, kullanıcıları tarafından tam ve etkili bir şekilde tanımlanan eşler arası ağ olmaktadır. Ayrıca bu yetenekler üzerine inşa edilmiş bir ekosistemi bulunmaktadır. Bu makalemizde Kriptokoin.com olarak “Agoras: Currency of Tau nedir?” sorusuna yanıt vereceğiz. Bunlara ek olarak proje hakkında merak edilen tüm konulara değineceğiz.

Agoras: Currency of Tau nedir? AGRS ne işe yarar?

Agora Coin, yeni nesil akıllı bir sosyal paradigmaya dayanan ağ ve tartışma platformudur. Bu platformda insan iletişimi geniş çaplı tartışmalar, karar verme ve yazılımla ilgili sorunlara çözümler üretilmektedir.

Agoras Coin, sürümünü belirlemek için yenilikçi ve sosyal seçim yöntemleri sunmaktadır. Bu sayede birçok kullanıcısı tarafından yalnızca ve etkin bir şekilde kontrol edilen merkezi olmayan bir Blockchain ağıdır. Agora’nın kullanıcıları, sistemin nasıl olmasını istediklerini belirtmektedir. Bu sayede kullanıcıların görüş birliğine göre kendini otomatik olarak güncellemektedir.

Nasıl çalışır?

Agoras Coin, yazılımın otomatik güncellenmesi artık sıklıkla yapılmaktadır. Bir sonraki versiyonun nasıl olacağına sadece geliştirme ekibi kullanıcıların girdilerini dikkate alarak karar vermektedir. Agoras Coin’e göre büyük ölçekte çalışabilecek şekilde, kullanıcıların kendilerinden başka kimse karar verememektedir.

Yazılımın gereksinimleri ve özellikleri kodu ile tanımlanmaktadır. Bu sayede kullanıcıların herhangi bir tanımlama yapmaları gerekmemektedir. Odak noktaları bunun pratikte birden fazla kullanıcı ile nasıl çalışacağıdır. Önerilen çözümler çoğunlukla ilginç olmaktadır. Akademik araştırmalarda ve büyük kuruluşlarda bilgi birikimini yönetmek gibi diğer birçok benzer ortamda kullanılabilmektedir.

Agoras Coin Blockchain:

Günümüzde yakın zamanda dünya büyük ölçüde Blockchain teknolojisiyle neler yapabileceğine dair yanlış bilgiler yazılmıştır. Ancak blockchain, merkezi olmayan (DeFi) zaman damgası sorununu çözmektedir.

Birçok güvenlik şekli ve veriler herhangi bir Blockchain olmadan ortak anahtar altyapısı kullanılarak yapılabilmektedir. Ancak güvence altına alma sorunu olayların zaman içinde çözülemez olduğunu göstermektedir. Bununla birlikte varsayılmayan bir ortamda olduğu da gösterilmektedir.

Agoras: Currency of Tau nedir? AGRS nasıl satın alınır?

AGRS ile şu anda işlem yapılabilen borsalar; ProBit Global, BitGlobal, Uniswap (V2) ve Bittrex’dir. Coin satın almak için ise bu aşamalar izlenmektedir:

Öncelikle ilk adım olarak seçtiğiniz AGRS listeleyen borsanın web/mobil uygulamasına erişim sağlayın. Daha sonra borsanın hesap açma adımlarını tamamlayın. Bir diğer adım olan kimlik doğrulama ve onay sürecini tamamlayın. Diğer adım olan borsanın para yatırma adımlarını takip edin. Son adım olarak ise istediğiniz bakiye tutarınca AGRS Coin’i seçin ve alım emri oluşturun. Güvenilir hesaplarınızda saklayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Agoras: Currency of Tau Nedir? AGRS Ne İşe Yarar?