Balinalar Hücum Ediyor: Bu Altcoin Top 10’a Koşuyor!

Hücum Ediyor: Bu Altcoin Top 10'a Koşuyor
Hücum Ediyor: Bu Altcoin Top 10'a Koşuyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasanın en iddialı meme projelerinden biri ilk 10 altcoin listesine girmek üzere olabilir. Şu anda, Solana ve Polkadot gibi köklü kriptolardan sadece birkaç milyar dolar uzakta.

İlk 10 altcoin sıralaması değişiyor: Liste artık 2 meme token ağırlayabilir

En popüler kripto paralardan biri olan Shiba Inu (SHIB), benzeri görülmemiş bir hareketle iki önemli kripto para birimini geride bırakarak piyasa değeri sıralamasında 12. sıraya ulaştı. CoinMarketCap’in verilerine göre SHIB, son yedi günde %21,80 yükseldikten sonra piyasa değerlemesinde Polkadot (DOT) ve Litecoin’i (LTC) geride bıraktı. SHIB’in piyasa değeri, son yedi gündeki yaklaşık 6 milyar dolardan, şimdi 8 milyar doların üzerine çıktı.

Yılın başında, Shiba Inu’nun piyasa değeri yaklaşık 4 milyar dolardı. Ancak, daha fazla yatırımcı SHIB trenine atladıkça, hacmi son beş hafta içinde neredeyse ikiye katlandı.

Balinalarda Shiba’nın peşinde

Shiba Inu topluluğu, meme coin’in Ethereum (ETH), Ripple (XRP) ve Binance Coin (BNB) ile birlikte sıralanmak üzere ilk on listesine gireceğini hevesle bekliyor. Balina izleyicisi WhaleStat’a göre, Ethereum ağındaki en büyük 2.000 balina, ortalama 700 milyon doların üzerinde SHIB tokene sahip. Kriptokoin.com‘dan takip ettiğiniz üzere balinalar, potansiyel bir ralli gördüklerinde genellikle Shiba’yı ilk sıralara taşırlar.

Shiba’yı ilk 10 yolunda destekleyebilecek diğer faktör de sürekli token yakma mekanizmasıdır. Token yakımlarını takip eden web sitesi ShibBurn, Shiba Inu’nun orijinal tedarikinin neredeyse yarısının dolaşımdan silindiğini gösteriyor.

Şu anda, imha edilen toplam SHIB, token başına 0,00001457 dolarlık mevcut oranla yaklaşık 6 milyar dolar değerinde 410 trilyon tokenin üzerinde duruyor. Bununla birlikte, Shiba Inu’nun dolaşımdaki arzı hala 572 trilyon birimi aşıyor.

SHIB teknik açıdan ne durumda?

Shiba’nın (SHIB) 0,000017 dolardaki sert direnci geçtiğinde ralli yapması bekleniyor. IntoTheBlock verileri, 0.000017 dolar seviyesinin ötesinde önemli bir direncin olmadığını ortaya koyuyor. On-chain analisti Ali Martinez, yakın tarihli bir analizde bu iddiayı ortaya atarak, 0.000017 dolar bölgesindeki direncin gücünü vurguladı.

IntoTheBlock’tan alınan verilere atıfta bulunan Martinez, SHIB’nin gücünü test edecek 0,000017 dolara yaklaştığında şiddetli bir dirençle karşı karşıya kalacağına dikkat çekti. 93.000 adresin ortalama 0,000017 dolar fiyatla 465 trilyon SHIB satın aldığı görüldüğünden, bunun nedeni alıcıların fiyat düzeyinde yoğunlaşmasıdır.

Bununla birlikte, SHIB, ayıları 0,000017 dolar fiyat bölgesinde yenebilirse, sonraki ralli büyük bir direnç göstermeden yelken açacak. SHIB’in en son 0,000017 doların üzerinde işlem gördüğü geçen Mayıs ayında, Terra çöküşünden önce olduğunu belirtmekte fayda var. Ancak analist Martinez, kısa süre önce SHIB’nin daha önce vurgulanan bir boğa flama modelinin onaylanmasından çok sonra 0.000017 dolara yükselme potansiyeline sahip olduğunu açıkladı.

Altcoin boğaları, 0.000017 dolar direncinden sonra bu seviyeleri hedefleyecek

0.000017 dolar bölgesi geri alınırsa, analist Martinez’e göre boğalar bu seviyenin üzerinde daha fazla güç sergileyebilir. Öte yandan, SHIB 0,000026 ile 0,000039 dolar arasında bir direnç bulabilse de, bu fiyat aralığındaki muhalefet görünüşte küçük. Aslında, IntoTheBlock’un GIOM’undan alınan veriler, Shiba Inu’nun 0,000131 dolar seviyesine kadar herhangi bir büyük dirençle karşılaşmayacağını ortaya koyuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Balinalar Hücum Ediyor: Bu Altcoin Top 10’a Koşuyor!