Shiba Inu Değil Bu Altcoin Türkiye’de 5 Kanalda Reklam Yapacak!

Shiba Inu Değil Bu Altcoin Türkiye’de 5 Kanalda Reklam Yapacak!
Shiba Inu Değil Bu Altcoin Türkiye’de 5 Kanalda Reklam Yapacak!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye kripto para dünyasında önemli bir konuma sahip. Bu yüzden, kripto projeleri Türk yatırımcılara ulaşmak için bir çok yol deniyor. Türk yatırımcıların kripto hayranlığını keşfeden bir altcoin reklamlarla bunu pekiştirmek için adım attı. Bu doğrultuda Türkiye’de izlenme oranı yüksek 5 TV kanalında reklam verecek.

Altcoin TokenFi, 5 büyük Türk kanalında reklam yayınlayacak!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Türkiye, kripto yatırımlarında dünyada ön sıralarda yer alıyor. Genç ve dinamik nüfusun ilgi duyduğu bu alan her geçen gün gelişip büyüyor. Bununla birlikte, yatırımcılar köklü projelerin yanı sıra meme coin projelerine de büyük ilgi duyuyor. Bu projelerden birisi de hiç şüphesiz Floki Inu (FLOKI). Türk yatırımcılarının bu ilgisinin farkına varan Floki Inu’nun kardeş projesi şimdi kendisini reklamlarla tanıtmaya hazırlanıyor. TokenFi, resmi X hesabından yaptığı açıklamayla bunu duyurdu:

Bir dönüm noktası niteliğindeki televizyon kampanyasında TokenFi, önemli bir kripto bölgesi olan Türkiye’de 10 milyondan fazla izleyicinin dilinde olacak. Televizyon yayıncılığı, 85 milyonu aşan nüfusu içinde önemli bir izleyici payına sahip olan Türkiye’nin medya ortamında güçlü bir konuma sahip. Türkiye’deki haneler haber, eğlence ve kültürel içerik için televizyona güveniyor; bu da diğer mecralar gerilerken televizyonu hayati ve gelişen bir mecra haline getiriyor.

Altcoin projesi, reklamların TokenFi tokenizasyon odaklı olacağını belirtti. Ayrıca, 1 Mayıs’tan itibaren 7 gün boyunca 20:00 ile 23:00 arasında Türkiye’nin en büyük 5 kanalı olan Kanal D, ATV, Show TV, Star TV, NOW ve TV8’de yayınlanacağını kaydetti. TokenFi, buna ilaveten duyurusunda şu açıklamalara yer verdi:

Genç ve lüks bir izleyici kitlesi arasında görünürlüğü en üst düzeye çıkarmak için tasarlanan TokenFi’nin kampanyası, “Taş Kagit Makas”, “Kurulus Osman”, “Inci Taneleri”, “Gaddar”, “Kiri Sepeti”, “Sandik Kokusu” ve gişe rekorları kıran “Survivor” gibi yüksek performans gösteren yerel programlarla sorunsuz bir şekilde uyumlu olacak. Günde ortalama 2-3 prime spot ile 10 milyondan fazla izleyiciye ulaşan bu hamle, TOKEN’i 2030 yılına kadar 16 trilyon dolarlık bir piyasa değerine ulaşması öngörülen RWA tokenizasyon endüstrisinde lider bir oyuncu olma misyonumuza daha da yaklaştıracak.

Ünlü Piyasa Yapıcı Altcoin TokenFi Satın Aldı

TokenFi ve Alchemy Pay ortaklığı

Kripto para ve gerçek dünya varlık tokenizasyonunda öncü bir platform olan TokenFi, kullanıcı erişilebilirliğini ve kullanım kolaylığını artırmak için önemli bir adım atarak, sağlam bir fiat-kripto ağ geçidini entegre etmek için Alchemy Pay ile ortaklık kurdu. Bu stratejik ittifak, Alchemy Pay’in beğenilen On-Ramp çözümünden yararlanarak dünya çapındaki kullanıcıların yerel para birimlerini ve tercih ettikleri ödeme yöntemlerini kullanarak TokenFi’nin yerel tokenı TOKEN’i satın almalarını sağlıyor.

Alchemy Pay, itibari para birimleri ve kripto para birimleri arasındaki boşluğu doldurmasıyla ünlü. Ayrıca, küresel bir kitleye hitap eden sorunsuz bir dönüşüm sağlıyor. Alchemy Pay’in On-Ramp hizmetinin entegrasyonu ile TokenFi kullanıcıları artık platformlarındaki “TokenFi Satın Al” portalı aracılığıyla doğrudan TOKEN almaları mümkün.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Shiba Inu Değil Bu Altcoin Türkiye’de 5 Kanalda Reklam Yapacak!