Ekim İçin Metaverse Coin Tahminleri: Bu 8 Altcoine Odaklanın!

Ekim İçin Metaverse Coin Tahminleri
Ekim İçin Metaverse Coin Tahminleri
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DeFi ve meme coin furyasının ardından, kripto para piyasasının en sıcak trendleri metaverse ve oyna-kazan (P2E) oyunlarıydı. Bu yazıda, her iki sektörden en iyi metaverse coin ve altcoin projelerini listeleyelim.

Ekim için en iyi metaverse coin projeleri

ApeCoin (APE)

ApeCoin (APE), Ekim 2022’de başarılı olabilecek NFT kripto para birimlerinin zirvesine çıkıyor. BYAC tarafından desteklenmesi nedeniyle bunun güçlü nedenleri var. Mastercard’ın NFT özelleştirilmiş banka kartlarına yönelik hareketi, daha spesifik olarak Crypto Punks, spekülatörlerin ApeCoin’e olan ilgisini tetiklyor. Bunun nedeni, NFT’lerin Crypto Punks ve Bored Ape (BYAC) ile ilişkili kripto para birimi olmasıdır. Bu nedenle, spekülatörler ApeCoin’in MasterCard haberlerinin etrafındaki heyecandan faydalanmasını beklerse, APE tamamen FOMO’da ivme kazanabilir.

Ekim İçin Metaverse Coin Tahminleri

Polygon (MATIC)

Özellikle eğlence dünyasında NFT’lerin etrafındaki tüm heyecanla birlikte, yatırımcıların büyük şirketlerin radarında olan kripto para birimlerini armaya başlıyor. Polygon, son zamanlarda stratejik bir şirketin dikkatini çekenlerden biri. Ayrıca Disney ile olan ortaklığını unutmamak gerekiyor.

Bir süre önce, Polygon Disney’in hızlandırıcı programına dahil edildikten sonra haberlere çıktı. Hareket, Disney’in kriptoya ve daha özel olarak Web 3.0’a girme konusundaki daha geniş stratejisinin bir parçasıydı. Bu nedenle, Ekim ayında NFT kripto para birimleri etrafında FOMO varsa, Polygon (MATIC) benzersiz bir şekilde fayda sağlayacak şekilde konumlandırılmıştır.

Ekim İçin Metaverse Coin Tahminleri

Sandbox (SAND)

Sandbox (SAND), müzik devi Warner Music’in son hamleleri sayesinde muhtemelen spekülatörlerin radarında olacak. Warner Music, sanatçıların müziklerini NFT olarak satmasına izin vermek için OpenSea ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu Sandbox için çok önemli çünkü Warner Music’in Sandbox’ta zaten bir Metaverse müziği var.

Özünde, şirket sanal dünyadaki varlığını büyütmeye devam ettikçe Metaverse’nin değeri de artıyor. Bu haberin sadece Ekim ayında değil, önümüzdeki aylarda Sandbox çevresinde spekülatör heyecanı yaratması muhtemel. Daha piyasa Ekim ayında yükselişe geçerse, Sandbox ayı iki veya üç haneli rakamlarla kapatabilir.

Ekim İçin Metaverse Coin Tahminleri

Bu altcoin’lere dikkat

Reserve Rights (RSR)

RSR, Rezerv Protokolün yerel kripto para birimidir. Reserve stabilcoin’ini (RTokens) korumak için staking kullanıyor. Protokolün uzun vadeli hedefi, herhangi bir fiat para birimine bağlı olmayan, merkezi olmayan, enflasyona dayanıklı bir para birimi oluşturmaktır. İlgili para birimlerini desteklemek için bir tokenize varlık havuzu oluşturarak bu sağlanır.

Ana ağ büyük olasılıkla 10 Ekim’de başlayacak; Rezerv, tam protokolün Ekim ayında başlayacağını duyurdu. Platform, merkezi olmayan uygulama (dApp) ve RToken’ların tümü bu gün piyasaya sürülecek.

23 Eylül’de RSR, alçalan direnç çizgisini kırdı. Daha sonra üç gün sonra destek olduğunu doğruladı. Bundan sonra fiyat artmaya başladı ve 27 Eylül’de boğayı saran bir mum oluşturdu. Bu alternatif para birimi için en yakın direnç seviyesi yükselirse 0,012 dolardır.

Theta Network (THETA)

THETA, Blockchain tabanlı bir yayın platformudur. TFUEL veya Theta Fuel ise yayıncılara ödeme olarak verilmektedir. Theta Network’ün birincil amacı, yayınları merkezden uzaklaştırarak hem yapımcılar hem de izleyiciler için daha pratik ve uygun fiyatlı hale getirmektir. 1 Ekim’de Theta Mainnet 4.0 ve Theta Metachain SDK, testnet’te kullanıma sunulacaktır. Son adım olan 1 Aralık’taki lansman öncesi gerçekleşecek.

Mayıs ayından bu yana THETA’nın fiyatı 1,10 dolarlık yatay destek bölgesinin üzerinde. 20 Eylül’deki bir arızaya rağmen, bu alanın kontrolünü hızla yeniden ele geçirdi. Eğilimin yönü, muhtemelen iyi bilinen altcoinin bir kez daha bu seviyenin altına düşüp düşmemesine veya bunun yerine bunu destek olarak onaylamasına bağlı olacaktır.

Elrond (EGLD)

Elrond, işlem hızlarını artırmak için sharding kullanan bir Blockchain protokolüdür. Yalnızca 0,001 dolarlık maliyetle platform, saniyede 15.000 akıllı sözleşme işleyebiliyor. Platformun yerel tokeni olan EGLD, ağ maliyetlerini karşılamak ve doğrulayıcıları ödüllendirmek için stake edilmektedir.

Yükseliş eğilimi devam ederse en yakın direnç seviyesi 57.50 dolardır. Yatay direnç alanı ve 0,5 Fib geri çekilme direnç seviyesi bu bölgededir.

Floki Inu (FLOKI)

Floki Inu (FLOKI), Dogecoin gibi bir meme coin2dir. Shiba Inu meraklıları ve topluluk tarafından piyasa sürüldü. Bu kripto paranın adı Elon Musk’ın Shiba Inu köpeği Floki’dir.

Floki’nin protokolü olan Project L, Temmuz ayında yayına girdi. Proje L olarak bilinen yardımcı program protokolü, işlemler için FLOKI token’lreinin yakılmasından ve bunun sonucunda para biriminin deflasyonundan kazanç sağlar. DeFi staking, farming ve Gemstone NFT’leri için bir yama güncellemesi dahil olmak üzere Ekim ayından yıl sonuna kadar bir dizi yeni gelişme olacak.

FLOKI, 2 Ağustos’tan bu yana düşüyor. Yükselen destek çizgisini 18 Eylül’de kırdı. Daha sonra 27 Eylül’de direnç olarak onaylandı. Düşüş devam ederse en yakın destek bölgesi 0,0000065 dolarda.

Litecoin (LTC)

İlk altcoin projelerinden biri olan Litecoin (LTC), 7 Ekim 2011’de doğdu. Bitcoin’in (BTC) hard fork’u olarak geliştirilmiştir. Bununla birlikte, her bir karma algoritmanın tedarik ve blok işlem süreleri farklılık gösterir. Yıllar boyunca, bu kripto para birimi çok sayıda güncelleme geçirdi. 2020’nin sonlarında tanıtılan MimbleWimble test ağı, en son önemli güncellemeydi. 22 ve 23 Ekim’de Litecoin Zirvesi Vegas’ta gerçekleşecek.

64 dolarlık direncin altında, LTC 29 Temmuz ve 13 Eylül’de üçlü bir tepe oluşumu oluşturdu. Daha sonra yukarı doğru sarkan oldukça büyük, uzun bir fitil üçüncü zirveyi yarattı. Bu da satış baskısı olduğunu gösteriyor. Beğenilen altcoin, 19 Eylül’de 52 dolarlık yatay destek alanına ulaştığında sıçradı. Sonuç olarak, mevcut işlem aralığı 52 ila 64 dolar arasında.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Ekim İçin Metaverse Coin Tahminleri: Bu 8 Altcoine Odaklanın!