Dev Yatırım Şirketinden Kripto Para Hamleleri: Bu Altcoin’i Aldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Girişim şirketi Pantera Capital, yeni bir kripto para fonu için 1 milyar dolar toplamak istiyor. Pantera Fund V, diğer varlıkların yanı sıra başlangıç sermayesi, erken aşama tokenler ve likit tokenlere odaklanacak. Bu arada Pantera Capital, FTX açık artırmasına katıldı ve 2.000 SOL token daha satın aldı. Ayrıca Pantera Capital, web3 oyun firması InfiniGods’un Seri A finansman turuna katıldı.

Pantera Capital, yeni bir kripto para fonu için kolları sıvadı!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, kripto para alanına kurumsal ilgi giderek artıyor. Kaynaklara göre Pantera Capital, yeni bir kripto para fonu için 1 milyar dolar toplamak istiyor. Kaynak, Pantera Fund V olarak adlandırılan fonun, diğer varlıkların yanı sıra başlangıç sermayesi, erken aşama tokenler ve likit tokenlere odaklanacağını söyledi.

Pantera daha önce 2022 Eylül’de ikinci bir Blockchain fonu için 1,25 milyar dolar toplamaya çalışmıştı. Kaynak, 1,25 milyar dolarlık fon ile 1 milyar dolarlık Pantera Fund V’in ayrı olduğunu belirtti. Pantera, üç fonda 5,2 milyar dolarlık varlığı yönetim altında tutuyor. Bu arada Pantera, bugüne kadar 180’den fazla startup’a yatırımı yaptı. Bu alanda, en aktif kripto para yatırımcılarından biri konumunda.

dan morehead pantera capital 1

Pantera Capital FTX satışından ilave SOL aldı

Pantera Capital, FTX’in devam eden varlık tasfiyesi yoluyla daha fazla Solana (SOL) tokenı satın aldı. Bu satın alma, önemli bir kısmı önceki açık artırmalarda satılmış olan 2,6 milyar dolar değerindeki Solana tokenlerini satmaya yönelik daha büyük bir çabanın parçası. Bu özel açık artırmada token başına fiyat açıklanmadı. Bununla birlikte, kaynaklara göre FTX ile olan ilişkisine rağmen önceki satışlardan daha yüksek. Dev yatırım şirketi, satışta yaklaşık 2.000 SOL tokenı satın aldı.

Pantera Capital’dan web3 oyun firması InfiniGods’a yatırım

Yatırım şirketi, InfiniGods için 8 milyon dolarlık Seri A finansman turunda yer aldı. Pantera Capital, bu fon turuna liderlik etti. Pantera Capital, InfiniGods ekibinin web3 mobil oyunlarındaki çabalarından övgüyle bahsetti. InfiniGods’un web3 mobil oyunları daha kapsayıcı ve erişilebilir bir teknoloji platformuna dönüştürdüğünü söyledi.

Kripto para

InfiniGods beta aşamasındaki ilk oyunu InfiniMerge’i Ocak 2023’te piyasaya sürdü. Antik Yunan temalı olan bu birleştirme oyunu, oyuncuların benzer öğeleri veya yükseltmelerini birleştirmelerini gerektiriyor. Ayrıca InfiniGods, King of Destiny ve Immortal Siege gibi diğer mobil oyunlar da geliştiriyor. InfiniGods, Pantera Capital’ın sağladığı finansmanın, mobil oyunların liderliği ve Blockchain altyapısının küresel ölçekte genişlemesine olanak sağladığını ifade etti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Dev Yatırım Şirketinden Kripto Para Hamleleri: Bu Altcoin’i Aldı!