SHIB, BONK, WIF Değil! Meme Coin Balinası Bu 2’sinin Peşinde!

SHIB, BONK, WIF Değil! Meme Coin Balinası Bu 2’sinin Peşinde!
SHIB, BONK, WIF Değil! Meme Coin Balinası Bu 2’sinin Peşinde!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meme coin sektörü son zamanlarda daha geniş piyasa geri çekilmesinin ortasında dalgalı bir ticaret yaşadı. Bu arada, ‘Paulo.sol’ liderliğindeki meme coin balinaları, yatırımlarını BONK, BODEN ve WIF’ten çekiyor. On-chain gözlemci Lookonchain, paulo.sol’un odağının diğer iki meme coine kaydığını bildirdi.

Meme coin balinası odağını BONK, BODEN ve WIF’ten kaydırıyor

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, kripto paranın hızlı dünyasında, meme coin’ler fiyatlarındaki artışlarla dikkatleri çekiyor. Dogecoin ve Shiba Inu gibi popüler coinler uzun süredir sahneye hakim. Bununla birlikte, yeni oyuncular ortaya çıkarak çılgınlığa katkı sağlıyor. Ancak, piyasadaki son dalgalanmaların ortasında, bazı meme coinleri ivme kaybederken, diğerleri ilgi görmeye başladı. Özellikle balinalar, şimdi dikkatlerini kripto topluluğunda merak uyandıran iki özel meme coine çeviriyor.

Kısa vadeli traderlar kar elde etmek için düşük maliyetli meme coin’leri tercih ediyor. Bu arada, on-chain gözlemci Lookonchain, kripto para balinaları arasında bir odak kayması olduğunu ortaya koydu. Kayda değer bir balina olan ‘paulo.sol’un iki meme coin biriktirdiği gözlemlendi: PUPS ve POPCAT. Bu efsanevi balina, BONK, WIF ve BODEN gibi meme coin’lerde önemli karlar elde etti. Yan, bu alandaki hamleleriyle akıllı yatırım geçmişine sahip.

Meme coin birikimine daha yakından bakış

Paulo.sol olarak bilinen bu efsanevi balina, WIF, BODEN ve BONK gibi meme coinlerden önemli kârlar elde etti. Özellikle, paulo.sol’un stratejik hamleleri arasında 2023 Kasım’ın başlarında BONK’u satın alarak yükselişinden yüksek bir kâr elde etmek yer alıyor. Benzer şekilde, WIF ve BODEN’i sırasıyla 2023 Aralık ve 2024 Mart’taki keskin yükselişlerin öncesine satın aldı.

Halihazırda paulo.sol, sırasıyla 7,6 milyon dolar ve 5,7 milyon dolar değerinde önemli miktarda Boden ve WIF’e sahip. Ancak, son raporlar paulo.sol’un yeni meme coinleri alanına girmesiyle odak noktasında bir değişim olduğunu gösteriyor. Bu arada, 11 Nisan’dan bu yana 5,97 milyon dolar yatırım yaptıktan ve 101.712 token satın aldıktan sonra Solana’daki en büyük PUPS sahibi oldu. Buna ek olarak, paulo.sol POPCAT için 1,77 milyon dolar harcadı. Böylece, her biri 0,42 dolardan 4,3 milyon token elde etti. Bu hamleler, paulo.sol’un hesaplı bir stratejisine işaret ediyor. Ayrıca, kripto topluluğunun dikkatini çekiyor.

PUPS ve POPCAT fiyat performansı

Bu arada, POPCAT fiyatı bugün %41,01 yükseldi. Token yazı sırasında 0.4616 dolardan işlem görüyordu. Ayrıca POPCAT’in son 24 saatteki işlem hacmi %38,67 artarak 153,15 milyona dolara ulaştı. Özellikle, POPCAT fiyatı son yedi günde yaklaşık %220 arttı.

Meme coin

Bununla birlikte, son birikime rağmen, PUPS fiyatı yazı sırasında %2,24 düşüşle 36,57 dolara geriledi. Tokenin işlem hacmi ise %23,67 düşüşle 2,82 milyon dolara düştü. Özellikle, kripto son 30 gün içinde yaklaşık %5 değer kazandı.

Meme coin

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

SHIB, BONK, WIF Değil! Meme Coin Balinası Bu 2’sinin Peşinde!