Milyonluk Aboneli Analist: Bu Altcoin 50x Yapabilir!

Milyonluk Analist Altcoin 50x Yapabilir
Milyonluk Analist Altcoin 50x Yapabilir
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyon aboneli Youtube kanalı Altcoinbuzz, 50x beklentili bir altcoin projesi hakkında makul nedenler sundu. Bitcoin ve Ethereum kazançları tüm piyasayı daha yükseğe taşıyor, ancak Polkadot tabanlı bir projeyi gözden kaçırmamak gerek.

Milyonluk aboneli analist, kripto portföyüne 50x beklediği altcoin projesini ekledi

Altcoinbuzz analistleri, yeni bir portföy güncellemesinde, Moonbeam’un (GLMR) fırsatlarını değerlendirdi. Moonbeam, cross-chain iletişim için en gelişmiş ekosisteme sahip. Bunların tümü DOT üzerinde gerçekleşiyor, yani birlikte çalışabilirlik proje için ilk önceliklerden biri. Akıllı sözleşmeler zaten DOT ve Ethereum’un EVM’sinde yürülükte. Moonbeam, bu alandaki tek DOT projesi değil, ancak geliştirme aşamasında en büyük ve en ileri olanıdır.

Moonbeam (GLMR) neden önemli?

Moonbeam kendisini ” Ethereum, Polkadot ve ötesindeki işlevleri birleştiren zincirler arası uygulamalar için akıllı bir sözleşme platformu” olarak tanımlıyor. Bu özellik, geliştiricilerin Ethereum ile uyumlu kendi merkezi olmayan uygulamalarını veya dApp’lerini Moonbeam üzerinde oluşturabilecekleri anlamına gelir.

Geliştiricilerin Solidity olarak bilinen bir bilgisayar dilinde akıllı sözleşmeler ve dApp’ler oluşturmasına olanak tanıyan Ethereum ağının kalbi olan Ethereum’un Sanal Makinesini (EVM) kullanabilirler. Kullanıcıların bunu başarmak için kodu yeniden yapılandırması veya yeniden yazması gerekmiyor. Özellikle geliştiriciler için yeni bir yuva olmayı hedeflediğini de belirtelim.

Moonbeam haberleri: Yeni bir Kusama parachain sözleşmesi başlıyor

Projeden son gelişmelerde Moonbeam Vakfı, başarılı bir şekilde kendisine başka bir Kusama parachain kiralaması almayı başardı. Bu da Moonriver’a bir parachain rolünde işlevlerini sorunsuz bir şekilde sürdürme fırsatı sağlıyor.

Moonriver, 67. Kusama parachain müzayedesini kazanmayı başardı. Bu teklifin kazanılması, Moonriver’ın 27 yıl olan mevcut kiralama döneminin sona ermesinin ardından mevcut yuvasında çalışmaya devam etmesini sağlıyor. Yeni alınan kira sözleşmesinin süresi 21.167.999 blokta ve yaklaşık 300 günlük bir vade üzerinde olacak. Bu da Aralık 2023 ayı civarında bir zamana denk geliyor.

Altcoin analistleri GLMR’de bu seviyeleri bekliyor

Bitcoinwisdom’un fiyat tahmin tablosu, altcoin için uzun vadede 100x’in üzerinde artış öngörüyor. Tahminler gerçek zamanlı Moonbeam (GLMR) piyasa verilerini kullanır. GLMR şu anda 0.4824 işlem görürken, algoritma tahminleri yıl sonuna kadar 0.728693 dolara tırmanmasını bekliyor.

Bazılarına göre Moonbeam, bu yıl yükselen en harika kripto para birimlerinden biri (GLMR). 2023 için GLMR fiyat tahmini, yılın ikinci yarısında önemli bir artış öngörüyor ve muhtemelen 0,728693 dolara ulaşıyor.

Kriptokoin.com olarak projeyi ayrıntılı olarak bu makalede işledik. Daha uzun vadeli fiyat tahminleri, GLMR’nin mevcut fiyatından yaklaşık 5 dolara tırmanacağını gösteriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Milyonluk Aboneli Analist: Bu Altcoin 50x Yapabilir!