Ünlü CEO, Bu Altcoin İçin ‘Uçacak’ Dedi! Balinalar Akın Etti!

Ünlü CEO, Bu Altcoin İçin 'Uçacak' Dedi! Balinalar Akın Etti!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reaper Financial CEO’su ve BLOC gözetim komitesi başkanı Patrick L. Riley, bu altcoin fiyatı konusunda en cesur kararı veriyor gibi görünüyor.

Bu altcoin için artış bekliyor

XRP ile ilgili tahminlerin çoğu fiyatının 1.000 dolara, hatta beş haneye 589.000 dolara ulaştığını öne sürerken Riley, XRP’nin 2030 yılına kadar bir milyon ABD doları değerinde olabileceğine inanıyor.

Reaper Financial CEO’su, Ark’ın Cathie Wood Bitcoin fiyat tahminine atıfta bulunurken, 2030’da neyin bir milyon dolar değerinde olacağına dair bir okuyucunun sorduğu soruya yanıt veriyordu. Riley, ‘2 XRP’ yanıtını verdi.

Cathie Wood’dan Ark Invest şimdiye kadarki en cesur tahminlerinden birine bağlı: tek bir Bitcoin’in değeri önümüzdeki 10 yıl içinde 1 milyon doları geçecek.

Şirketin en iyimser tahmini, Bitcoin’in 2030’da 1.48 milyon dolara ulaşması, 258.500 dolarlık düşüş durumu ve 682.800 dolarlık temel senaryodur.

Analiste göre XRP 1 milyon dolara ulaşabilir mi?

1 milyon dolarlık tahmin, Bitcoin’in şu anki 22.900 dolarlık seviyesinden kabaca %4.200’lük bir artış olsa da, XRP’nin 1 milyon dolara ulaşmak için mevcut 0.397 dolarlık fiyatından yaklaşık yüzde 400 milyon toparlanması gerekebilir. Bu, XRP’nin bu hedefe ulaşmak için kat etmesi gereken uzun bir yol olduğu ve tahmini gerçekçi olmadığı gerekçesiyle erteleyebileceği anlamına geliyor.

Ünlü CEO, Bu Altcoin İçin 'Uçacak' Dedi! Balinalar Akın Etti!

Ripple, kayıt dışı bir güvenlik teklifi olarak 1,3 milyar dolar değerinde XRP satışını iddia eden SEC ile yasal bir savaşın ortasında. Birçoğunun kripto endüstrisine netlik getireceğine ve XRP fiyatını etkileyeceğine inandığı sonuç bekleniyor. Reaper Financial, Ripple’ı desteklemek için bir dostane brifing sunarak davaya katıldı.

Daha önce bildirildiği üzere, CryptoLaw kurucusu ve blockchain meraklısı John Deaton, XRP’nin fırtınaları atlatmaya devam ederken beş yıl içinde hala ayakta kalacağını tahmin ediyor. Kriptokoin.com verilerine göre XRP, 0.39 dolardan işlem görmektedir.

Balinalar XRP’yi bırakmıyor

Artık toplam kripto piyasası değeri bir kez daha 1 trilyon doların üzerine çıktığına göre, kripto topluluğuna SEC ile Ripple arasındaki anlaşmazlığın olası sonucu gibi sektördeki diğer konuları düşünme şansı veriyor.

İnsanların gözleri Ripple (XRP) üzerindeyken, altcoin fiyatının geçen ay yaklaşık %21 düştüğü fark edilirken, pazardaki Cardano (ADA) ve Polygon (MATIC) gibi diğer kripto para birimleri sırasıyla yaklaşık %50 artış gördü. Buna ek olarak, XRP aynı zamanda son 90 günde en büyük 10 kripto arasında en çok kaybeden oldu çünkü token fiyatı bu süre içinde %17 düştü.

Ünlü CEO, Bu Altcoin İçin 'Uçacak' Dedi! Balinalar Akın Etti!

Öte yandan, Ripple’ın 2022 4. Çeyrek XRP Piyasaları Raporu, İsteğe Bağlı Likidite (ODL) teklifine olan talebin hala çok güçlü olduğunu gösterdiği için farklı bir hikaye anlatıyor. Şirket, yalnızca bu çeyrekte 226,31 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi.

Balina izleme platformu WhaleStats da yakın zamanda, ilk 100 BSC balinası arasında XRP’nin en çok işlem gören kripto paralardan biri olduğunu öne süren verileri paylaştı. Bu ilk 100 balina şu anda yaklaşık 29.23 milyon dolar değerinde XRP tutuyor. Altcoin ayrıca dün en büyük BSC balinaları tarafından satın alınan ilk 10 token arasında yer aldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Ünlü CEO, Bu Altcoin İçin ‘Uçacak’ Dedi! Balinalar Akın Etti!